Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
493
...
504
>
lyubohar
Цитиране
09 февруари 2026
Е ти си изиграл повече GTA игри от мен, значи ги харесваш, стига се прави
Mitko6000
Цитиране
09 февруари 2026
Аз имам точно 3 които харесвам: Vice City, Chinatown Wars и 4-ката.

Това не значи, че харесвам останалите.

lyubohar
Цитиране
09 февруари 2026
Е да ама другите хулят цялата серия на общо основание, а излиза, че са изиграли 1/3
The_Doctor46
Цитиране
09 февруари 2026
lyubohar написа
Е ти си изиграл повече GTA игри от мен, значи ги харесваш, стига се прави
Изиграл е силно казано.Завършил съм точно 2 от 7 основни игри(защото със странични са 16-17) ,като втората насила,защото дадох пари.Всички останали съм играл точно между 2-3 часа всяка.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
10 февруари 2026
На Вайс Сити и аз съм играл повечко - тя имаше и някакъв по-лековат, аркаден стил и ми беше забавно да щъкам из града. Бях си заредил един МП3 плейлист за радиото (играта го позволяваше да си импортнеш собствени музики и да ги слушаш през custom радиостанция в колата, не знам по-новите дали може) и си карах и слушах любимите ми за тогава парчета. Но така и нея не я доиграх до края.
bonchef
Цитиране
10 февруари 2026
Първите 2 ГТА не съм ги играл, 2-та я бях почнал но не я довърших имаше някаква мисия с един хеликоптер дрон дето се управляваше със 6 бутона и никога не успявах. Другите части не съм ги пропускал и с нетърпение чакам 6-та. На мен игрите не ми харесват заради игралните механики , а зариди това което показват, начина по който го поднасят, историята, ако щеш и някакви визуални ефекти и най-вече заради общото усещане което оставят в играча. Има и много индивидуалност никога няма да играя стратегия или спортен симулатор.
Rostik79
Цитиране
13 февруари 2026
Приключих вчера Cronos The New Dawn - бих казал задължителна за феновете на хоръри от трето лице. Обсъждахме я играта достатъчно тук, нищо ново няма какво да кажа, освен, че след края чисто наративно остават доста отворени въпроси (има и един доста странен plot-twist и нямам предвид от основната история, а нещо почти скрито). Надявам се на втора част с обогатени бойни механики, че бяха сравнително постни и да се разберат някои неща от света на играта.
Накрая ми даде, че съм умирал 16 пъти, което ми се стори много. Аз си мислех, че да са 10-тина най-много. На последния бос умирах два пъти.
Днес ми пристига Borderlands 4 и смятам да пострелям на воля сватбарската, че в Кронос си броиш патрончетата постоянно
The_Doctor46
Цитиране
13 февруари 2026
Четворката честно казано не ми хареса както предишните три части,но пак си е фън.Стийм ми показва 80 часа,но аз не събрах абсолютно всичко по картата и оставих два-три странични куеста,та ако правиш всичко,едни 100 часа може да отидат.Това на последна трудност де.Те обявиха вече дата за първото DLC по-късно този месец.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
13 февруари 2026
Аз се чудя какво да отпочвам, напоследък играя само онлайн игри като FC26 и Overwatch.

Overwatch си ме кефи от много години, не бях играл дълго време и сега пак се зарибих Но много ми е бърза и скоростна вече и очите ми стават на нищо след няколко игри, старост-нерадост...

Другата седмица съм отпуска и приемам идеи за нови зарибяващи игри

lyubohar
Цитиране
13 февруари 2026
Ти изигра ли New Vegas?
LethianDream
Цитиране
13 февруари 2026
Не, зарязах я в началото Може да се върна, добра идея

Има вече промоции в PStore, гледам, че е двойно намалена KCD2 Ройъл Едишъна с всички DLC-та. Чудя се дали ще ми хареса? Отзивите са супер, но ми изглежда шит като Уичъра Давайте съвети, много ли е трудна, историята добра ли е, за да решавам...

igra4
Цитиране
13 февруари 2026
Киберпънк минах длсто, и продължавам сторита, мисля да мина тоя път всичко странично.
Летиан сложил съм и Уичър 3 да и дам шанс след това 🤣 дъното до къде се стига от нямане на игри 🤣. Сталкер 2 ми е на пауза, защото така или иначе ще вадят новия енджин скоро. Ghost of yotei я мъча по малко, но да не се лъжем мн по слаба е от Тушимата и така.
dzhiny
Цитиране
14 февруари 2026
Пичове, ако някога изнамерите търпения да разцъкате Cairn, вероятно ще видите, колко красота има в тая игра. Сещам се за Firewatch, като mood. Но както каза Любо, определено е бая трудна, дори изнервяща Btw, Любо, до къде докара Alters-a ?
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
14 февруари 2026
Ами след средата съм ако съдя по събитията. Супер е, но аз я играя на relax, че игрите на 11but studios са ми прекалено напрягащи.
Mitko6000
Цитиране
14 февруари 2026
Аз поиграх 10-на часа от AC Shadows. Играта бива. Типичната Ubisoft формула, но много красив свят, както винаги. Стелтът доста ме кефи. На няколко пъти докато се промъквах през замък и ме видяха и се наложи да реагирам бързо и да импровизирам. Много ме кефи, че ако един те види, не разбират всички автоматично къде си, както беше във Валхала (май го пачнаха това в някакъв момент). Механиките и стелтът са може би най-добрите от RPG игрите.

Много по-добра от Валхала, която винаги ще намирам за скучен боклук. Като цяло, се върти около 7-7.5/10.

Не може да стъпи на Цушимата, дори и на Yotei, от малкото време където поцъках и нея засега, но е добра игра. Може и да съм по-либерален, понеже не съм давал пари за базовата игра, но за момента впечатленията са повече положителни. А негативното, е очакваното във всяка модерна Ubisoft игра.

Мисля, че ще е от тези където ще ми е забавно, после ще ми писне и ще я оставя, но после пак ще се върна в някакъв момент и така ще я приключа в някакъв момент. Така беше с Аватара, на който ми предстои DLC-то да изиграя.

Между другото, съвсем забравих и че през Април 2024, бях почнал Watch Dogs 2. Бях я зарязал, после се върнах към Август същата година и от тогава не съм цъкал. И нея трябва да мина в някакъв момент. Много Ubisoft игри станаха.

<
1
...
493
...
504
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.