Това не значи, че харесвам останалите.
Overwatch си ме кефи от много години, не бях играл дълго време и сега пак се зарибих
Но много ми е бърза и скоростна вече и очите ми стават на нищо след няколко игри, старост-нерадост...
Другата седмица съм отпуска и приемам идеи за нови зарибяващи игри
Има вече промоции в PStore, гледам, че е двойно намалена KCD2 Ройъл Едишъна с всички DLC-та. Чудя се дали ще ми хареса? Отзивите са супер, но ми изглежда шит като Уичъра
Давайте съвети, много ли е трудна, историята добра ли е, за да решавам...
Много по-добра от Валхала, която винаги ще намирам за скучен боклук. Като цяло, се върти около 7-7.5/10.
Не може да стъпи на Цушимата, дори и на Yotei, от малкото време където поцъках и нея засега, но е добра игра. Може и да съм по-либерален, понеже не съм давал пари за базовата игра, но за момента впечатленията са повече положителни. А негативното, е очакваното във всяка модерна Ubisoft игра. ![]()
Мисля, че ще е от тези където ще ми е забавно, после ще ми писне и ще я оставя, но после пак ще се върна в някакъв момент и така ще я приключа в някакъв момент. Така беше с Аватара, на който ми предстои DLC-то да изиграя. ![]()
Между другото, съвсем забравих и че през Април 2024, бях почнал Watch Dogs 2. Бях я зарязал, после се върнах към Август същата година и от тогава не съм цъкал. И нея трябва да мина в някакъв момент. Много Ubisoft игри станаха. ![]()