Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
05 март 2026
От това,което четох,правили слаби продажби,страх ги било да не се появят техните игри и на XBOX,щото нали имат съвместимост с унодоус и така да навреди на бранда им.Според данните от Стийм,техните игри са генерирали милиард и половина,но главно заради Helldivers 2 с 12 милиона копия,или нещо от сорта.Другите игри пийквали слабо и само Stellar Blade е ударила голям връх с 190+К играчи на релийза.The Last of Us с някакви 30-40К било само.За сравнение е даден точно Resident Evil Requiem,който е стигнал връх с 350К играчи едновременно.Демек съпоставими адвенчъри,които излизат на ден едно за всички платформи,се продават в пъти по-добре,а те не желаят да пускат игрите си на ден първи и за PC,защото целта им естествено е да се играят на тяхната си платформа.Та решението е било или пускат на ден едно,или се дърпат от PC пазара,което е логично.Кофти е,че става така.Аз лично се радвах на техните игрици.Почти никоя не ме е карла да я преигравам,но за един рън са интересни.И да Returnal е една от двете Sony ексклузиви,които съм преигравал.Другата е HZD.Страхотен rogue-like.Наистина жалко.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
05 март 2026
Още по-жалкото, е че уж бяха планирали Ghost of Yotei и може би Върколака след това да пуснат на PC. Ама засега, май пропадат тези планове.
LethianDream
Цитиране
05 март 2026
Играйте си Фортнайт и Дотата на жалките компове!

То се вижда какви малоумници играят на PC - Хелдайвърс, човече

За какъв кур да пускат ексклузиви за PC, като дечинята играят два дена макс и отиват обратно във Фортнайт, че е излязла Грейс от Реквиема като героиня вътре. "Мастър" рейс на меките тийн пишки. Даже Стелар Блейд е връх за техните имбецилни позиви!

Ей сега един малоумник е писал в една от гейминг групите как било престъпление да дава 140 лв на някакъв "насран" дивелъпър и пита откъде може да си тегли игрите Даже не знае, че вече сме в евро

Rostik79
Цитиране
05 март 2026
От това, което четох през годините, ексклузивите ставаха все по-скъпи и трудно излизаха на печалба, ако ги пускат само на една платформа и оттам дойдоха ПЦ-портовете до си внадят малко допълнително. Предполагам, че формулата се е променила с натрупването на голям брой ПС5 конзоли, които все още се продават добре и вече чисто покупателния потенциал само за конзоли позволява да реализират необходимите количества продажби само в тяхната екосистема и съответно отпада необходимостта от портове. Отделно, че и портването струва пари, а някои фенбойчета се дразнят, че Сони ги "предава".
Де да знам, чисто мои спекулации (и малко заимствано от разни анализатори).
The_Doctor46
Цитиране
05 март 2026
Mitko6000 написа
Още по-жалкото, е че уж бяха планирали Ghost of Yotei и може би Върколака след това да пуснат на PC. Ама засега, май пропадат тези планове.
Soros също,аз към нея имах интерес.Сега всичко отива у кофата,но Сони са си прави за тях.Ако пускат игрите си на ден едно и за PC,едва ли ще правят продажбите(на самите конзоли),които правят сега,а явно след година две,хайпа е преминал и игрите им се продават зле.Аз чаках и FF7 третата част от римейка.Каквото,такова.Има достатъчно игрици за играене.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
05 март 2026
То останали осем човека на кръст да пишат във форума, обаче Летиан продължава с евтиния rage bait. Е на това му викам отдаденост
The_Doctor46
Цитиране
05 март 2026
Ако има осем,значи е навалица.Колкото до Летиан,той си е такъв човека.
LethianDream
Цитиране
05 март 2026
Според мен са максимум пет
lyubohar
Цитиране
05 март 2026
И пак му се връзваме Иначе сме останали каймака на гейминга, нормално да сме малко.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.