Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Rostik79
Цитиране
12 март 2026
Space Marine 2 влиза след няколко дни в каталога на Сони и смятам да го играя. Така и не съм играл нищо от този франчайз, който иначе ми е много интересен чисто като фолклор. Гледам отвреме-навреме клипчета, които обясняват вселената, която е много дълбока. Сегментът от Secret Level анимацията, посветен на Warhammer 4K пък беше сигурно най-якия от тази антология.
Доколкото знам и геймката конкретно тази добре се прие.

Впрочем и римейкът на Fatal Frame II днес излезе. Пак почна да набъбва списъкът ...

LethianDream
Цитиране
12 март 2026
Рос, и аз не съм играл нищо от Уорхамър вселената, което автоматично ни прави НЕ-ДЕВСТВЕНИ
Все пак шегата е култова с цялата пасмина, която играе игрите от тази вселена.

Отделно ще влязат в каталога на Сони след седмица още няколко страхотни игри- Персона 5, Metal Eden и джуджешката Return to Moria...

Списъкът при мен вече придоби кошмарни измерения- поне 20-30 заглавия ме чакат

dzhiny
Цитиране
12 март 2026
Return To Moria e сървайвъл, не знаeх, че играеш такива?
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
LethianDream
Цитиране
12 март 2026
Ми не ги обичам хич, ама бих пробвал Морийката, че съм фен на Властелина. Играе ми се много и Ам-гъла, ама не искам вътрешно да си го причиня Много ми се играеше, ама нямах желание

Излязоха оценки в рамките на 7.5 за Токсик Командо и Фатал Фрейма, и двете заглавия явно не са лоши..

Mitko6000
Цитиране
12 март 2026
Днес ми пристигна Meta Quest 3S. Настроих го, пробвах някои игри. За жалост нямах Batman Arkham Shadow към него, но ще си я взема заедно с AC Nexus на заплата.

Едно интересно нещо, е че зарядното на шлема дойде с американски адаптер и бяха добавили и преходник за към EU контакти в поръчката ми. Не е проблем, просто ми беше интересно, че Озон внасят и техника от Северна Америка. Доста неща съм купил от тях и винаги ако има нещо да се включва си е с европейския адаптер.

За момента е супер изживяване и не съжалявам. Купих си Iron Man VR и The Walking Dead Saints and Sinners за по 20 евро. За 300 евро, определено си заслужава.

The_Doctor46
Цитиране
12 март 2026
Митко,как ги търпите тези VR-та?Навремето пробвах в мол Серика ли беше,или Парадайз,няма значение VR и то за филм.10 минути по-късно главата ми беше квадратна образно казано.Представям си за гейминг какво е.Поне на мен не ми понася много.Иначе както разправят продавачите,със здраве да си го ползваш. BTW,каква пердиферия си взе от Озон,щото спомена преди време?
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
12 март 2026
Ами, на мен си ми беше мерак, но все се отказвах. Докато не пробвах и аз в Delta Planet Mall във Варна и ми хареса, и нямах проблеми. Сега най-накрая си взех, понеже се събраха няколко заглавия, които ми подбудиха интереса и защото най-евтиния модел е 300 евро, а по-евтини VR шлемове под 800-1000 лева не съм виждал, поне не и настоящо поколение, камо ли такива с вграден хардуер. Ще трябва и да си взема и калъф за съхранение обаче. Сега ползвам кутията.

Не ми става лошо и не ми е зле, само и единствено ще гледам да не играя повече от 30-40 минути на сесия заради очите. Но както Найт каза, за такова нещо е важно първо да се пробва, защото не е за всички.

Иначе, за периферията, целях да е безжична и си взех клавиатура Logitech - G515 Lightspeed TKL, мишка COUGAR - Revenger Pro 4K, и слушалки Turtle Beach - Stealth 600 Gen 3.

Реших да се поглезя. Не най-евтиното, но и не най-скъпото. Всичкото пак е към 300 евро. От Logitech и Cougar съм бил доволен преди, даже мишката ми сега е на Cougar и я имам от 5 години, не е мръднала.

За жалост, мишката и слушалките пише, че са при доставчик, така че ще чакам още една седмица да пристигне всичко.

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.