Впрочем и римейкът на Fatal Frame II днес излезе. Пак почна да набъбва списъкът ... ![]()
Отделно ще влязат в каталога на Сони след седмица още няколко страхотни игри- Персона 5, Metal Eden и джуджешката Return to Moria...
Списъкът при мен вече придоби кошмарни измерения- поне 20-30 заглавия ме чакат
Излязоха оценки в рамките на 7.5 за Токсик Командо и Фатал Фрейма, и двете заглавия явно не са лоши..
Едно интересно нещо, е че зарядното на шлема дойде с американски адаптер и бяха добавили и преходник за към EU контакти в поръчката ми. Не е проблем, просто ми беше интересно, че Озон внасят и техника от Северна Америка. Доста неща съм купил от тях и винаги ако има нещо да се включва си е с европейския адаптер. ![]()
За момента е супер изживяване и не съжалявам. Купих си Iron Man VR и The Walking Dead Saints and Sinners за по 20 евро. За 300 евро, определено си заслужава. ![]()
Не ми става лошо и не ми е зле, само и единствено ще гледам да не играя повече от 30-40 минути на сесия заради очите. Но както Найт каза, за такова нещо е важно първо да се пробва, защото не е за всички. ![]()
Иначе, за периферията, целях да е безжична и си взех клавиатура Logitech - G515 Lightspeed TKL, мишка COUGAR - Revenger Pro 4K, и слушалки Turtle Beach - Stealth 600 Gen 3.
Реших да се поглезя. Не най-евтиното, но и не най-скъпото.
Всичкото пак е към 300 евро. От Logitech и Cougar съм бил доволен преди, даже мишката ми сега е на Cougar и я имам от 5 години, не е мръднала.
За жалост, мишката и слушалките пише, че са при доставчик, така че ще чакам още една седмица да пристигне всичко.