Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
LethianDream
Цитиране
26 май 2026
Сигурно Любо не я усеща, щото има дете (и то не е момиче). Ако нямаш деца или имаш щерка, по-скоро ще я харесаш, поне такива са отзивите.
morgoth_srs
Цитиране
26 май 2026
Не е само това. Пренаситих се с open world игри, препълнени с безсмислено съдържание. Така че нещо по-линейно и целенасочено си е свеж дъх.
lyubohar
Цитиране
26 май 2026
Не мисля, че отношенията между двамата са кой знае колко задълбчоени. Тя му рисува рисунки и той я спасява чат-пат. Доста стерилни и двуизмерни образи, нищо интересно няма там. Кратос и сина му бяха къде-къде по-добре изградени.

Линейното и на мен ми харесва, но не е направено интересно - безкраен преход между еднакви стаи и коридори със скриптирани гадове, излизащи от земята и заключване на вратата докато ги биеш, и на всеки 5-10 такива - бос, който е горе-долу като предишния. Това е цялата игра буквално - 5 пъти (5 сектора) се повтаря това по абсолютно еднакъв начин.

dzhiny
Цитиране
26 май 2026
LethianDream написа
Супер гнусните и помиярски пъзели ме отказаха в първата Сенуа. Както и това дразнещо шепнене през цялото време, ясно ми е, че героинята е луда, но си ме изнервяше стабилно.

Какво им е "супер гнусното" на пъзелите в първата? За мен тва са едни от най-яките пъзели визуално и яко направени. Суперестествения елемент с викингската тематика и като цяло задачата в пъзелите бяха топ ! Шепненето си е част от атмосферата в тая психарска игра - то тва и е основата.

"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
LethianDream
Цитиране
26 май 2026
Отвратни бяха, трябва да се качиш на майка си на путката, за да видиш руната, после под някакъв ъгъл да се наклониш да видиш още две такива руни, за да ти оформят визията и да се отключи руната. Точно мазна и противна гнус, която по никакъв начин не ти развива нито интелекта, нито въображението. Играл съм много игри с пъзели, колкото и да ги ненавиждам като цяло. Идеята в пъзелите е да бъдат като куиз - нито лесни, нито трудни и изнервящи. Много малко игри могат да се похвалят, че са постигнали оптималната трудност като пъзели.
dzhiny
Цитиране
26 май 2026
На мен точно тва ми хареса. Фентъзи елемента в пъзелите, елементи които ги има и във Властелина на пръстени и Хари потър и много, много други.
Грам не смятам, че при такава фентъзи игра и тематика, пъзелите трябва да са куиз, дори напротив. За тва си има The Talos Principle и други... но тва съм си аз.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
26 май 2026
Явно точно затова във втората част този тип пъзели едно, че са само на 3-4 места в цялата игра (за перспектива на руните да ги наместиш) и друго, че са сложени колкото да ги има, супер-лесни са - просто мръдваш на 5 крачки и готово. То и в първата игра бяха такива, не знам на Летиан защо така са му се сторили.

Обаче има разни други, които не са пъзели, а просто разни неща за намиране, и въпреки, че играта е супер-линейна, се оказа, че доста голяма част от тях съм пропуснал.

lyubohar
Цитиране
26 май 2026
Почнах Grime II. Супер е засега, ето така се прави продължение на много добра метроидвания.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.