Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
232
...
783
>
Nathan Drake
Цитиране
24 януари 2019
Братле мерси много за мнението.Пробвах vr-a в Технополис със Driveclub,наистина е впечатляващ но ми се врътна главата и май ще го пропусна.
pseto
Цитиране
24 януари 2019
Хм, докато става дума за това се присетих, че аз никога не съм пробвал джаджи като PS VR. Няма да е зле следващия път като наминавам през Технополис да пробвам, особено ако ги няма поредницте деца, цъкащи Fortnite там. Ама след цял ден пред мониторите ако трябва да починеш с нещо тежко като VR и сигурно ще сънуваш, че пропадаш в космоса после.
vanmx
Цитиране
28 януари 2019
Я кажете в КОЙ Технополис може да се тества PS VR, защото аз откакто съществува това нещо го търся на демо устоновка у техномагазините и не съм го виждал
darkblue
Цитиране
28 януари 2019
Какво става момци, играхте ли Anthem ? На мен ми хареса доста, имаше проблеми ама както във всяка игра днес има проблеми. Летенето в парвите 15, 20 мин ми беше леко страано ама после като свикнах и е мн добре. Единствено като си под водата камерата става малко пумпал и е мн чувствителна ама сиг. ще го фикснат. Мултито е мн яко, ивентара има нуйда от промени и добавки. Доста красива игра и яко екшън
pseto
Цитиране
28 януари 2019
За PC ли я игра или на конзолата? Че чета разни мнения, че управлението било някакво странно за компютри.

Иначе някои фенове на BioWare мрънкат, че това не било BioWare, ама аз лично очаквам просто безмозъчно шутърче от типа на Destiny без история и като цяло се надявам ендгеймът да е окей. Въпреки че практически всяка игра от жанра страда от кофти ендгейм... ще видим, има време, докато разберем това.

@vanmx, добър въпрос, аз мисля да навестя Технополис в Парадийз мола скоро, та ще хвърля едно око.

igra4
Цитиране
28 януари 2019
Къде сравняваш Дестини с Анатемата, Дестини 1 беше успешна, след като изкара втората част за ПЦ я развалиха.
nightwarrior
Цитиране
28 януари 2019
Аз я играх на РС и реално проблемът с летенето изглеждае в това, че камерата не се авто центрира като си с мишка. Отнема време да му свикнеш, надявам се да го туийкнат де, особено след фийдбека, който са получили. Не е болка за умиране и в сегашният си вид, просто иска свикване. Играта е фън, изглежда чудесно, но да, наистина е въпросът как ще е ендгейма, при все че няма PvP.
darkblue
Цитиране
28 януари 2019
На PC я играх, да така както казва nightwarrior. Но се свиква с летенето после вече е готино, но във водата е мн гадно да управляваш. Поне сега ще ги фикснат тези неща. Не е чак безмозъчен шутър Псе, (не знам за теб дефиницията за безмозъчен шутър каква е ) . Има си тактики дето да се вкарват, комбота, слаби места на противниците, като цяло е доста фън и добре замислено.
Charcharo
Цитиране
28 януари 2019
https://wccftech.com/metro-exodus-epic-games-store/

https://www.techpowerup.com/251947/metro-exodus-ditches-steam-for-epic-games-store

Току що 4A Games се порязаха и то жестоко.
Дано Retail изданието да е Steam. И дано да дойде на GOG след време без малоумното Denuvo.

*Retail ще е Еpic store.

https://twitter.com/MetroVideoGame/status/1089955833943867394

Да си ебат майката.

morgoth_srs
Цитиране
28 януари 2019
Все още може да се купи Metro Exodus от стийм.
Charcharo
Цитиране
28 януари 2019
Това мен не ме спасява много.
vldir
Цитиране
28 януари 2019
Ся трябва да си правя рег в тоя епичен стор ли дееба?
nightwarrior
Цитиране
28 януари 2019
Ами, все още може да се купи(преордърне) в Стийм и който го направи, ще я получи на 15ти(както стандартно). Обаче след днес няма да е въможно. Физическите се активират в епик гейм стора. Интересно какво става с ключовете на сайтове като кингуин и инстант гейминг.

Аз съм я преордърнал преди доста време в Стийма, обаче това е много лайняна история.

vanmx
Цитиране
29 януари 2019
Тия простотии като стийм, ориджин е тем подобните неща които явно се появяват постоянно са основната причина да си купувам игрите на конзоли вместо на PC, поне докато и при тях дигиталната дистрибуция не стане единствения начин да се купуват игри. Знам че това за повечето хора звучи тъпо, но аз лично бих предпочел ако ще и гол диск с записаната на него базова версия на играта, вместо да си купувам достъп до някакви файлове на някакъв сървър вместо игра. Няма да изпадам в дълги обяснения защо предпочитам това, защото осъзнавам че нещата са субективни .
Charcharo
Цитиране
29 януари 2019
Ако не можеш да модифицираш нещото, значи не е твое. Демек конзолните игри са още по-малко твои.

Но виждам проблема ти и е логичен. Съгласен съм.

За щастие ако вече съм дал пари за нещо, то морално съм си в правото да правя каквото си искам с него. Ако утре Steam или Origin или дори GOG ми направят проблем за нещо — Zamunda ще ме спаси.

<
1
...
232
...
783
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.