Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
233
...
783
>
darkblue
Цитиране
31 януари 2019
lyubohar
Цитиране
01 февруари 2019
Factions, аномалии - отишли са във full S.T.A.L.K.E.R. mode Да видим...
darkblue
Цитиране
01 февруари 2019
@rosniak - за сторито, ако не си го гледал вече

igra4
Цитиране
03 февруари 2019

Интересно.
Играта ще е хит щом има реплики от рода: Пашол на хуй, сука, и т.н.

pseto
Цитиране
03 февруари 2019
Изглежда яко Atomic Heart. Въпреки че ми лъха на доста ранен стадий на разработка. Дано все пак не ударят греда разработчиците. Иначе яки пейзажи, доста сериозно System Shock усещане. Този тип заглавия определено имат място в модерния гейминг.

Anthem - доста противоречиви отзиви, ще е интересно като дойде време да се играе. Аз пасувах и този уикенд (а и нямах един грам време, само обикаляне и задачи два дни...). Ама премиерата е скоро.

darkblue
Цитиране
04 февруари 2019
това Apex mи се струва пълна шитня fortnite + overwatch
pseto
Цитиране
05 февруари 2019
При това, което представлява Titanfall, особено двойката, която ми хареса, Apex Legends определено бие на очи като... безидейно решение. Хващат се двата типа най-модерни шутъри от последно време и се сливат в едно. И хей, имаме нова игра (без такива неща като двойни скокове и ходене по стени, че може би изискват прекалено много умение).

Струва ми се, че по някакви причини Respawn все правят нещата на крачка от големия хит и все остават в сянка. Titanfall 2 беше един от най-добрите шутъри за мен в последните години, ама в сандвич между Battlefield и Call of Duty през есента съвсем не се запомни...

Macks
Цитиране
07 февруари 2019
Аз като разбрах, че Apex няма да иска ПС плюс реших да я пробвам - сигурно уикенда ще поцъкам. Като цяло БР игрите лично на мен са ми интересни като концепция и да гледам как някой ги играе, но хвана ли аз управлението, ми стават крайно безинтересни скоропостижно. Така пробвах наскоро Ring of Elysium, защото ми се стори интересна идея и след точно една игра(която спечелих, без да убия никого макар и да беше пълна с ботове) я изтрих.
Charcharo
Цитиране
07 февруари 2019
nightwarrior
Цитиране
07 февруари 2019
Macks, подобно на CSGO батъл рояла, тука контакта с противник е много по-бърз. Уменията да интересна вариация, най-много ще зависи дали ти допада шуутинга(time to kill-a засега е доста сериозен и примерно ако идваш от CoD, едва ли ще си доволен). Иначе е подозрително не ЕА игра. Системата за монетизация изглежда справедлива, освен това всичко, което се продава е козметика (която можеш да набавиш с игра без да се налага да фармиш като животно.
Macks
Цитиране
07 февруари 2019
Звучи интересно, ще се пробва определено, мерси за отговора. А иначе, като цяло не идвам от никъде, онлайн шуутъри съм играл бая, но за кратко всеки, така че нямам много задълбочени познания за различните механики и кое как трябва да е.
darkblue
Цитиране
08 февруари 2019
darkblue
Цитиране
11 февруари 2019
pseto
Цитиране
11 февруари 2019
Аз продължавам да се чудя защо са хвърлили толкова труд по една от най-посредствените Assassin's Creed игри.
darkblue
Цитиране
11 февруари 2019
и аз това се чудя.... не беше запомняща се част, даже тоя индианец ми беше анти. Само ме кефише като е с двете брадви и как ги цепи.
<
1
...
233
...
783
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.