Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
234
...
783
>
rosniak
Цитиране
11 февруари 2019
@darkblue- мерси за трейлъра/геймплея, който си публикувал
Charcharo
Цитиране
11 февруари 2019
https://youtu.be/CWYTOOtplY8

RDR2 има абсурден response time. Това е просто лош дизайн или технологична некомпетентност.

bojosan
Цитиране
12 февруари 2019
Преорднах Метрото за PS4.Да го видиме кво е,привлече ми като атмосвера , а и ми напомни за любимия Сталк.До сега нямам превъртяно Метро,предишните две ги почвах не знам колко пъти и ги зарязвах,нещо не ме кефеха,а дано сега да е по добре.
igra4
Цитиране
12 февруари 2019
Божо, Метро никога няма да стигне Сталкер, това ще е поредния шутър и аз ще я взема все пак по натам, просто имам по-добри игри за игране в момента. Игра като Сталкер няма да направят вече, то даже не знам тия създателите дали не ги закриха, но нормално ПеЦе продажбите сиг не са били на нужното ниво за да оцелеят.
bojosan
Цитиране
12 февруари 2019
Не мога да издържа да я не взема.Тия постапокалиптични пейзажи ме кефят, гледам изроди, чудовища и яки оръжия..в края на крайщата квото стане..А и много шум отдавна се вдига покрай нея,много приказки се изприказваха.Само се кръстим да не е като предишните две,нямам идея,ама не успяха да ме грабнат
hyper
Цитиране
12 февруари 2019
bojosan братле - МОЛЯ те не я взимай. Не ми се чете после "ибати тапата играта не прават като едно време през 1932-ра шедиеоври вече ,,мн са тапи хората които играат нови игри ебаси, ,пак се преебах що ме преебават всички". Просто спести си го.

Иначе поздравявам псето с това весело и тъй истинно видео - http://www.youtube.com/watch?v=i20R7jwwAHk

bojosan
Цитиране
12 февруари 2019
Хайпърче,тебе па сека шитня те вкарва в оргазъм бро, де моля ти се пуши си там мирно и тихо треволяка и се не занимавай с мене,кат некоя бръмчалка си станал досаден.
darkblue
Цитиране
13 февруари 2019
hyper
Цитиране
13 февруари 2019
Всяка викаш Я подай цитати от мен коя е тая “всяка”, че нещо паткаш наизуст като май се засегна като някой ти каза истината, приятелче
darkblue
Цитиране
14 февруари 2019
UUuuuuuuuuuUuuUU

@rosniak , @BundyBari

nightwarrior
Цитиране
14 февруари 2019
Разочарован съм, очаквах кратко филмче, а не трейлър за филмче.
pseto
Цитиране
14 февруари 2019
Явно идеята е хората да си помислят, че е филм, ама да се окаже, че е игра и да проявят интерес. В този контекст видеото се справя идеално. (А на запад по телевизиите пускат супер яко трейлъри на игри, ние още не сме на това ниво, тук само дамски превръзки, чипсове и прочее.)
darkblue
Цитиране
21 февруари 2019
https://www.pulsar.bg/pre-order/cyberpunk-2077-pc?filter=3
pseto
Цитиране
21 февруари 2019
Ама не са сложили какъвто и да е placeholder (или не го виждам). Може и да излезе тази година, но... някак се съмнявам. Все пак есенният календар е доста сух, тъй че се надявам на един Cyberpunk 2077.
Изтрит потребител
Цитиране
21 февруари 2019
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
<
1
...
234
...
783
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.