Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
245
...
783
>
vanmx
Цитиране
09 май 2019
Последния готин FarCry беше първият, правен от Crytek. Вторият е модерна тъпна, третият - същото само че буквално по-шарено, повече скучни неща за правене и повече кинематография, следващите са рескин на третия . За жалост хората ги кефи.
nightwarrior
Цитиране
09 май 2019
Както казва един приятел. В Антема нещата вместо да се влошават, те стават по-зле. Има една приятна сай фай игра там някъде отдолу, но пълната незаинтересованост на ЕА и Bioware да я изровят, не вещае нищо добро.
BundyBari
Цитиране
09 май 2019
Технически играта е много по-добре от Day1, но за сметка на това, няма вече много хора за co-op в сингъла, което на ниските трудности не е проблем, но по-нататък става сложно...
nightwarrior
Цитиране
09 май 2019
О, да, технически е по-добре. Дори и геймплейно има проблясъци. Но твърде малко и твърде късно. Вече отчуждиха огромна част от геймърската си маса, което за онлайн игра е пагубно.
Veluvian
Цитиране
09 май 2019
Имам въпрос. Някой играл ли е S.T.A.L.K.E.R Dead Air? Изглежда се води някакъв фрий мод. Кой точно стои зад този проект? Кои са го правили?
Charcharo
Цитиране
09 май 2019
Готин е, но препоръчвам Anomaly. Много е подобно но използва ранна версия на 64-Bit Open X-Ray и върви по-добре. Иначе и двете са модифициран MISERY + Call of Chernobyl.
Veluvian
Цитиране
09 май 2019
Аз по малко други причини питам, искам да разбера кои са хората, които са го правили, че май ще падне повече ровене. Оказа се, че са ползвали мой трак, което лошо няма де, щом е фрий мод, ама поне човек е хубаво да пита преди това. Руска му работа, "моето си е мое, но всичко чуждо е общо", стари номера. То освен това са ползвали и други неща на големи ембиънт величия и хал хабер си нямат сигурно. Иначе прочетох добри отзиви
darkblue
Цитиране
10 май 2019
pseto
Цитиране
11 май 2019
Ако Бернтал беше добрият щеше да е по-добре, но и така става. Въпреки че като помня какво дърво беше Ghost Recon Wildlands тук не очаквам нищо повече. Игра на килограм. Може и да се появи някоя изненада, ама...

За Anthem не мисля, че е късно. Ако направят някой размазващ безплатен експанжън, който фундаментално да променя нещата хората ще се върнат. Diablo III е подобен пример. Основната игра беше тотално мазало. Не по-различно от Anthem. Стопроцентова безидейност какво да се прави в дългосрочен план и нулево планиране. Ама с Reaper of Souls нещата си заспаха и хората се върнаха. И аз направих едно 200+ часа след Reaper of Souls на Diablo III. Нищо не е загубено, по-големият въпрос е дали ще се вложат ресурсите.

igra4
Цитиране
12 май 2019
Някъде четох, че е рескин на първата, но това изобщо не ме учуди, може и да има неща от асасина и уач догс.
igra4
Цитиране
12 май 2019
Взех Metro exodus, но ще я играя след days gone и Rage 2. Все пак видях доста от играта, на места си личи че е правена от малко студио, но графиката впечатлява, както и мисля, е доста надградена от предшествениците си, доста работи ми хареса, а минусите не са кой знае какво, ако някой се чуди дали да я взима и няма какво да играе я препоръчвам
Изтрит потребител
Цитиране
12 май 2019
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
Charcharo
Цитиране
12 май 2019
Exodus е по-слаб от 2033 и Last Light
nightwarrior
Цитиране
12 май 2019
Токси, смятай що за жалко човече трябва да си, че да ровиш стари статии да вадиш "компромати", да не разбираш очевиден хумор и да го вадиш като някаква победа. Ако всичките ти победи са такива... жалък живот живееш, момченце.

Но какво съм тръгнал да обяснявам на трол, дето мисли, че разбира от политика. Дето е невероятен гейминг анализатор, дето не и пипнал RDR2 a реве за нея като ученичка. Човек дето из "светлото" си минало обясняваше на всички, че е геймжурналист от Ливърпул...

Май грешах, че само играчкин е палячо, двама сте.

igra4
Цитиране
12 май 2019
Псето, заслужено си отнесе хейта, заради необективното ревю стил ign, но му прощавам, може бил е бил добър ПиАр ход от негова страна да популизира сайта си,все пак скандала и и лоша реклама няма
<
1
...
245
...
783
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.