За GTA най-голямата ти мъка е, че излезе на РС. Какво реване беше от теб и трола, че нямало да излезе. Какви велики анализатори се оказахте.
Не само от gamespot отбелязват пропуски в играта. Кефи ме нарътива за бедното малко, онеправдано студио, но играта ИМА проблеми. Не е траш, но не е и кой знае какво. И да, veluvian е прав, ако не беше ексклузив, ти щеше да си от първите дето обясняват колко е meh.
И не ми разправяй, че почти всичко, което си оценил си го играл. Няма смисъл да се лъжем.
Слабо ме интересува дали плюеш Юбисофт, аз също съм плюл техни игри. Яд ме е на двойният ти стандарт. Споменавам ги просто като пример. Пак казвам представи си, че играта не е ексклузив под шапката на Сони, а е мултиплатформър на студио на Юбисофт. Дали щеше да дадеш същата "обективна" оценка?
Колко време беше само на конзоли, по никакъв начин не променя "завидните" анализаторски умения на теб и трола. Човека дето пръска омраза и злобее под всяка новина, особено ако е за ексклузиви, ще ми дава съвети срещу омраза... Що за лицемер си? Поне осъзнаваш ли го?
Няма хордите, какво друго или като при rdr2 ще ми изтъкваш като новости неща дето ги имаше от десетилетия?
Никой не казва, че трябва да откриват топлата вода. Тази линия с невероятните иновации я прокараха дивелъпърите с "това не е правено никога до сега" за почти всичко в играта.
Знаеш че Метро излезе преди два (почти 3) месеца, нали, на кое излизане ще я вземеш?
Не знам защо се фокусираш на ign и gamespot. Има тонове ревюта, повечето дори от независими ревюиращи. Като цяло негативите и позитивите са еднакви. Резултата е игра, която е средна работа. Не пречи да хората да се кефят, но нека не се залъгваме. Целият проблем тук е, че ти оцени играта много преди да я играеш(често срещано при теб). Тръбеше, че е ще е готи претендент и т.н. Понеже егото ти е до безкрай, няма как да кажеш, че играта е просто ок. Трябва да е супер, трябва ревютата срещу нея да са платени, корупция...
Кефи ме как ползваш колко масово се играе дадена игра като нейн плюс, само когато ти изнася. Щото нали знаеш, че доста повече милиони играят игра, която и двамата не харесваме - фортнайт. Прави ли я това по-добра или това важи само за игри, които ти харесваш?
А IGN са 100% пациенти. Не знам какво се коментират. Call of Duty - 8/10 или 9/10 задължително, големите игри, за които имат реклами - пак същото, ама на по-малките заглавия се нахвърлят като вълци, колкото да докажат, че са "обективни". Обичайното. И Gamespot са подобни. Аз дори не гледам какви ги пишат вече.
Advanced Warfare - 9.1
Black Ops III - 9.2
Infinite Warfare - 7.7
WWII - 8
Black Ops IIII - 8.5
Мисля, че това ясно показва тенденция - или Кода е супер игра, или някой лапа пари покрай нея
@LethianDream, не съм убеден, че плащане има като такова. По-скоро са игрички тип "ще им напишем прилично ревю и ще си запазим добрите отношения" - ревю копия, канене по ивенти и т.н.
Да не говорим за скандала покрай БО4, дето пуснаха луутбоксове след като минаха ревютата, някои дори хвалещи я че няма луутбоксове.
Другото от последните коментари е много така иначе.
Не ми дреме какво си играл или какво ще играеш. Твоя работа си е. Просто изтъквам, че колкото си играл почти всичко дето оценяваш, толкова и си взел Метрото на излизането. Не те съдя, аз също не вземам всичко на ден 1, разликата е, че аз не лъжа за това
@LethianDream, Wildlands не ме впечатли и нещо не мога да се хайпна.
Колкото до FC, Blood dragon също беше много фън, може би щото беше абсурден и различен.