Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
244
...
783
>
igra4
Цитиране
08 май 2019
По твойта логика, играя само ексклузиви, а една от любимите ми игри GTA V, не е. Също играя доста мултиплатформени, не съм виновен, че Сони имат контрол на качеството и 90 процента от ексклузивите им са добри игри, като има слаби го казвам. Също почти всичко, което съм оценил дъм го играл, ане гледал из ютуб.
И да days gone e 8-8.5 от 10 за мен, както и за много играчи, навсякъде в ютуб е обяснено що оная мърша от игн ли от геймспот насра играта, ама не ми се обяснява, който иска да потърси.
nightwarrior
Цитиране
08 май 2019
Почва да ти се изяснява какво е субективно и какво е обективно, може и да стане човек от теб.

За GTA най-голямата ти мъка е, че излезе на РС. Какво реване беше от теб и трола, че нямало да излезе. Какви велики анализатори се оказахте.

Не само от gamespot отбелязват пропуски в играта. Кефи ме нарътива за бедното малко, онеправдано студио, но играта ИМА проблеми. Не е траш, но не е и кой знае какво. И да, veluvian е прав, ако не беше ексклузив, ти щеше да си от първите дето обясняват колко е meh.

И не ми разправяй, че почти всичко, което си оценил си го играл. Няма смисъл да се лъжем.

igra4
Цитиране
08 май 2019
Значи трябва да играя фортнайт, пубг за да кажа, че са тъпи ли? Не мерси и без пари няма да ги играя. Теб те е яд че плюя Юбисофт, но и мн техни игри имам и съм играл, повечето игри дето съм наредил и масата не ги харесва или са 50 на 50. GTA V излезе чак 2015 за пс, през тва време бяхме минали версиите за ps3 и ps4, един от най дългите тайм ексклузиви. Посмали омразата и разбери, че упреците са, за да се стегнат студиата и да правят качествени игри.
На Дейс Гоун мн добре виждам минусите, но има неща, които ги няма в някои игри. Метро, Rage 2, Borderlands 3 пак няма да има нищо ново, няма да открият топлата вода, но отсега знам, че ще ги купя на излизането им и няма да разочароват, пък джендърите от ign и геймспот да си ги плюят, че няма черни, че героя не е жена или бял, тва няма значение, ще си правят продажбите и играчите, ще ги оценят.
nightwarrior
Цитиране
08 май 2019
Не ти казвам да играеш каквото не ти се играе, казвам ти да спреш да лъжеш, че си играл почти всичко което оценяваш. Не смятам, че пиша неразбираемо.

Слабо ме интересува дали плюеш Юбисофт, аз също съм плюл техни игри. Яд ме е на двойният ти стандарт. Споменавам ги просто като пример. Пак казвам представи си, че играта не е ексклузив под шапката на Сони, а е мултиплатформър на студио на Юбисофт. Дали щеше да дадеш същата "обективна" оценка?

Колко време беше само на конзоли, по никакъв начин не променя "завидните" анализаторски умения на теб и трола. Човека дето пръска омраза и злобее под всяка новина, особено ако е за ексклузиви, ще ми дава съвети срещу омраза... Що за лицемер си? Поне осъзнаваш ли го?

Няма хордите, какво друго или като при rdr2 ще ми изтъкваш като новости неща дето ги имаше от десетилетия?

Никой не казва, че трябва да откриват топлата вода. Тази линия с невероятните иновации я прокараха дивелъпърите с "това не е правено никога до сега" за почти всичко в играта.

Знаеш че Метро излезе преди два (почти 3) месеца, нали, на кое излизане ще я вземеш?

Не знам защо се фокусираш на ign и gamespot. Има тонове ревюта, повечето дори от независими ревюиращи. Като цяло негативите и позитивите са еднакви. Резултата е игра, която е средна работа. Не пречи да хората да се кефят, но нека не се залъгваме. Целият проблем тук е, че ти оцени играта много преди да я играеш(често срещано при теб). Тръбеше, че е ще е готи претендент и т.н. Понеже егото ти е до безкрай, няма как да кажеш, че играта е просто ок. Трябва да е супер, трябва ревютата срещу нея да са платени, корупция...

Кефи ме как ползваш колко масово се играе дадена игра като нейн плюс, само когато ти изнася. Щото нали знаеш, че доста повече милиони играят игра, която и двамата не харесваме - фортнайт. Прави ли я това по-добра или това важи само за игри, които ти харесваш?

pseto
Цитиране
08 май 2019
@igra4, коя игра последно на Ubisoft си играл? Понеже ако Days Gone ти е 8.5, то за игрите на Ubisoft можеш да почнеш и десетки да редиш. Иначе и ти знаеш, и ние знаем, че ако Days Gone беше на Ubisoft щеше да говориш как е поредният кенеф на убишит, но понеже е ексклузив се изказваш ласкаво. А реално и Ubisoft има игри, които се правят от малки студия с 50 души екип, ама за тях няма "толкова малко хора са постигнали толкова много". Няма нищо лошо в субективността, всеки от нас е субективен, обективността може единствено да се симулира, не да се постигне наистина. Ама понякога не трябва да се претендира за такава.

А IGN са 100% пациенти. Не знам какво се коментират. Call of Duty - 8/10 или 9/10 задължително, големите игри, за които имат реклами - пак същото, ама на по-малките заглавия се нахвърлят като вълци, колкото да докажат, че са "обективни". Обичайното. И Gamespot са подобни. Аз дори не гледам какви ги пишат вече.

LethianDream
Цитиране
08 май 2019
Последните 5 издания на CoD, оценени от IGN:

Advanced Warfare - 9.1
Black Ops III - 9.2
Infinite Warfare - 7.7
WWII - 8
Black Ops IIII - 8.5

Мисля, че това ясно показва тенденция - или Кода е супер игра, или някой лапа пари покрай нея

nightwarrior
Цитиране
08 май 2019
Не знам защо се фокусираме на ign и gamespot. Заедно с polygon тва е утайката на гейминг журналистиката. Казах да се погледнат и независими. Примерно Джим Стърлинг от видеата няколко страници назад казва, че му харесва, но споменава проблемите. В това няма нищо лошо. Както казах, цялата ми теза е, че играта не е нещо кой знае какво, но никъде не съм я нарекъл траш. Ако на някой си му допада, приятна игра.

@LethianDream, не съм убеден, че плащане има като такова. По-скоро са игрички тип "ще им напишем прилично ревю и ще си запазим добрите отношения" - ревю копия, канене по ивенти и т.н.

Да не говорим за скандала покрай БО4, дето пуснаха луутбоксове след като минаха ревютата, някои дори хвалещи я че няма луутбоксове.

hyper
Цитиране
08 май 2019
Не разбирам Gamespot хейта специално, от месеци ми се струват доста по-добре, оценките им са малко по-ниски от преди, правят някакви ревюта-коментари, където надълго се обосновават, имат за мен известна давност, не че не може и още.

Другото от последните коментари е много така иначе.

nightwarrior
Цитиране
08 май 2019
Ми може и да са се променили. Трябва да ги загледам.
igra4
Цитиране
08 май 2019
Псе, фар край 4 и 5 още на премиерата, отделно реймъните а преди това и асасин, игри като watch dogs, дивижън не смятам и да пробвам, на първата девизия играх бетата, зле са. Знам кога излезе метро, просто тогава играех кингдом хартс серията и нямах време за нея,датова ще я играя по късно, а и не ми е приоритетна, то без това имам и да играя Дейс гоун до края на май, чак тогава метро, рейдж ми е на преордър, отделно имам Ре7, трябва и ре2 да взимам, краша и т.н.,а и не играя толкова много, но все пак намирам време да поцъквам. Дейс гоун ако беше на юбисофт мнението ми щеше да е същото за нея, примерно на реймъните за мен са 9 от 10,първите два асасина. Юбисофт ме дразнят с това че доят една серия с рескиннати игри и навремето рекламата на уач догс1 че ще заб авим за лос сантос, пиар на гърба на рокстар, а уач догс се оказа мега провал и така нататък.
nightwarrior
Цитиране
09 май 2019
Нас ли убеждаваш или себе си? Бил срещу рескиновете, а на игра, копираща всичко друго на пазара(изключение прави една единствена хрумка) даваш "обрктивно" висока оценка. Аре стига!

Не ми дреме какво си играл или какво ще играеш. Твоя работа си е. Просто изтъквам, че колкото си играл почти всичко дето оценяваш, толкова и си взел Метрото на излизането. Не те съдя, аз също не вземам всичко на ден 1, разликата е, че аз не лъжа за това

igra4
Цитиране
09 май 2019
Ако исках, щях да си я купя, пак казах, можеше и въобще да не я играя, без тва не е кой знае какво. Когато изкарват всяка година дейс гоун тогава ще е рескин, не съм ютубър критик като повечето.
LethianDream
Цитиране
09 май 2019
Понеже говорите за претоплени манджи, изтече новия Ghost Recon: Breakpoint.
Дата на издаване: 04 октомври за обичайното трио - PC, PS4, Xbox.
Играч, за Дивизията бъркаш, това е най-добрата игра на убитаците. След това може би поставям Ghost Recon-a.
Всичко друго под ножа, сега като се замисля последния свестен фар край беше тройката, след това трагедия. А последния, Новата зора, не искам и да го пробвам
nightwarrior
Цитиране
09 май 2019
Тоест ако ще да е най-клишираната генерик игра ще и дадеш висока оценка, стига да е ново IP...

@LethianDream, Wildlands не ме впечатли и нещо не мога да се хайпна.

Колкото до FC, Blood dragon също беше много фън, може би щото беше абсурден и различен.

LethianDream
Цитиране
09 май 2019
Колеги, как е в момента Антем-а, гледам почват промоции, намаления, половин цена и прочие и се чудя дали си струва да се прежаля? Оправили ли са проблемите от техническо естество? Дайте съвет, че съм 50 на 50, хем ми се играе лайнарщина тип Дестини, хем леко ме е страх да не се опаря. Псето го беше заковал в хейта, но той не винаги ми е отправна точка
<
1
...
244
...
783
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.