Започнах Enshrouded и е мноого по-въвеждаща и поносима и май доста ще ми допадне, та чак се замислям дали да не зачакам full release-a за да се накефя повече, въпреки че май до колкото, чета и в early access, content-a не е малко 
 И цял ден седиш и се мъчиш с него
 И цял ден седиш и се мъчиш с него  Трябва да търсиш супер специфични пръстени и лайна, забити в на майка си путката на картата, с които евентуално да имаш малко повече силица. Отвори произволен клип за соулс игра и ще ти се изяснят нещата. Никакво напомпване няма боса спрямо теб - просто съотношението му спрямо теб като сила е било 50:1 спрямо 20:1 като си взел по-добра екипировка. Но пак си ядеш хурката стабилно
 Трябва да търсиш супер специфични пръстени и лайна, забити в на майка си путката на картата, с които евентуално да имаш малко повече силица. Отвори произволен клип за соулс игра и ще ти се изяснят нещата. Никакво напомпване няма боса спрямо теб - просто съотношението му спрямо теб като сила е било 50:1 спрямо 20:1 като си взел по-добра екипировка. Но пак си ядеш хурката стабилно  
  Поне боевете с юмруци са яки, гуента също не е лош като мини-игра. Среден 3 по шестобалната като цяло (заради Трис само), даже това е много. Жалко, че тази игра се определя като шедьовър, сега ще я цедят още с римейка на единицата и четвърта част. Сюжетът също не искам да коментирам- толкова умрели и еднотипно добри/лоши персонажи- цяла игра чакам добър злодей, който да предаде Гералт, явно още 50 часа трябва да играя, за да го има (но и това не е сигурно). Данделион е най-гнусния възможен бард, бих му държал главата в ледена кофа с вода с години и бих му стъпвал на главата с кубинки - изумителен глупак и противняк. Не мога да повярвам, че тук имаме човек, който даже никът му е вдъхновен от Данделион...Колко трябва да си спрял в развитието си, за да харесаш тоя глупендер.
 Поне боевете с юмруци са яки, гуента също не е лош като мини-игра. Среден 3 по шестобалната като цяло (заради Трис само), даже това е много. Жалко, че тази игра се определя като шедьовър, сега ще я цедят още с римейка на единицата и четвърта част. Сюжетът също не искам да коментирам- толкова умрели и еднотипно добри/лоши персонажи- цяла игра чакам добър злодей, който да предаде Гералт, явно още 50 часа трябва да играя, за да го има (но и това не е сигурно). Данделион е най-гнусния възможен бард, бих му държал главата в ледена кофа с вода с години и бих му стъпвал на главата с кубинки - изумителен глупак и противняк. Не мога да повярвам, че тук имаме човек, който даже никът му е вдъхновен от Данделион...Колко трябва да си спрял в развитието си, за да харесаш тоя глупендер.Няма да се изнервям повече - почнах Baldur's Gate 3 с ново геройче -монк и се успокоих, че има и прекрасни игри- може да знам репликите наизуст, но винаги ме изпълва този пълнокръвен свят със страхотни, различни персонажи, всеки със своя идентичност. Магия!
Две фентъзи игри- едната шедьовър, другата буламач. Сапковски вероятно е виновен за това, не намирам друга причина. Стерилният му измислен свят и герои са реалния проблем.

Но някой ден ще успея,за разлика от Бичъра
 Но някой ден ще успея,за разлика от Бичъра 
Даже мислех да сляза на Easy на това плейтру, ама си викам- или Нормал или нищо 

Why you should try STALKER: Clear Sky
Моя статия.  

Супер са и двете.
 Супер са и двете. Мен ич, не ми се дават паре, след кат се набутах с маймуната...
 Мен ич, не ми се дават паре, след кат се набутах с маймуната...