Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
768
...
771
>
The_Doctor46
Цитиране
14 април 2025
Не съм играл но ми е в списъка.Гледах доста стриймове.Изглежда тегаво,особено последния шеф.Не му се плаши на парирането.Grime и там яко си парирал сигурно.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
15 април 2025
А да, вярно, бях я забравил Аз не че му се плаша, просто не ме кефи толкова много.
dzhiny
Цитиране
15 април 2025
Аз доста пъти я споменавах, понеже много хвалена за 24та беше, ама никой тук явно не я е пробвал.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
15 април 2025
Абе имаше една игра, на която гледах трейлър преди2-3 години и май излезе вече, но не се сещам заглавието - някакъв екшън от трето лице, героят може да слайдва по едни пясъчни дюни все едно е с кънки и се трепе с едни чудовища. Беше ми харесал трейлърът. Сеща ли се някой?
nightwarrior
Цитиране
15 април 2025
Atlas Fallen. На релийза беше не съвсем ок, пуснаха и безплатен голям ъпдейт(разбирай все едно нов едишън) миналото лято. Фън е, ама не е нещо велико.
Rostik79
Цитиране
15 април 2025
Даже я имало в плюс каталога на Сони - направо я пускам за даунлоуд дистанционно
То това студио е правило Lords of the Fallen и The Surge, които май също се водят сравнително прилични заглавия.
The_Doctor46
Цитиране
15 април 2025
The Surge 1 и 2 са от малкото сполучливи соулс клонинги,докато Lords of the Fallen е зле.Atlas Fallen и тя ми се стори зле,но не съм я цъкал.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
15 април 2025
Може да ги пробвам и тези Surge. Първата я бях поиграл преди 4-5 години и ми се стори интересна и с готин sci-fi сетинг. Чета, че втората е дори по-полирана и балансирана.
The_Doctor46
Цитиране
15 април 2025
Първата беше ток,но си имаше някои минуси,втората е доста подобрена,но и двете са супер.Не копират сляпо механиките,имат си оригинални идеи в билда.Ти мисля,че не беше особен фен на соулс жанра,но може и да ти харесат.В The Surge 1 имаше само 5 боса долкото си спомням,но пък и един от най-забавните като дизайн.Биеш се срещу нещо като поточна линия за сглобяване.
Rostik79
Цитиране
16 април 2025
ОК, направих 3-4 часа на The Surge 2 и е зарибяващо. И е освежаващо малко да смениш ритъма на гейминг от лежерното цъкане с една ръка на Асасина, където трябва да заспиш на контролера, за да те убият (даже на макс трудност) и да играеш с по-голяма съсредоточеност, внимание и планиране.
Може би най-дразнещото за мен в соулс игрите е постоянният респаун на враговете - просто става досадно, макар да е почти определящо за жанра. Бих приветствал механика, в която след определен период или дадено събитие поне да се разредят. Донякъде се решава с шорткътите или просто да ги заобикаляш тичешком. Те имат много ограничено поле на действие и даже да тръгнат след теб след 10 метра забравят и се връщат на позициите си.

Натъкнах се на класическа мазнярска ситуация, в която докато съм уж разчистил една зоничка един просто се стовари отгоре ми от една сграда и ме уби на място. Невъзможно да го избегнеш, ако не знаеш какво предстои - почти скриптиран момент, в който задължително умираш.

lyubohar
Цитиране
16 април 2025
Тези скриптирани смърти са известни като "Anor Londo ledge archers", можеш да го видиш в YouTube Има и доста мемета по темата.
The_Doctor46
Цитиране
16 април 2025
Рос,в Dark Souls 2 е така.Когато убиеш гадовете в някоя зона "N" брой пъти(не си спомням колко пъти точно) ,след това изчезват.Но пък Dark Souls 2 е най-слабия соулс,който FROM някога са пускали.

П.С. ся проверих,трябва да убиеш всеки гад 12 пъти преди да изчезне.

lyubohar
Цитиране
16 април 2025
Абе и аз се зачудих, че не помня в DS2 да са изчезвали гадовете Със сигурност няма никога да я видя тая механика с 12-те пъти
The_Doctor46
Цитиране
16 април 2025
То колко грайнд трябва,за да трепеш 12 пъти даден гад.Аз никога не грайндя,та едва ли ще стигна до там,но едва ли някога ще преиграя DS2 де.Единствената игра на FROM,която съм играл само веднъж.На всички други имам минимум по 600 часа,а на някои над 1000.
Rostik79
Цитиране
16 април 2025
Аз го приложих в ДС2 точно и смятам, че е чудесна механика. Поне покрай огнището в някакъв радиус да ги претрепеш по 10-12 пъти да изчезнат перманентно, за да си разчистиш до боса или да екслорнеш спокойно зоната. Не отнема чак толкова време. За 30-40 минути зоната е "чиста".
Иначе няма по-досадно нещо от това да трябва всеки път да минаваш 5-6 скелета по пътя и някой да ти вземе 70% живот с два удара и да трябва да изхабиш ценна колба да се лекуваш. Даже в такъв случай предпочитам да се върна до огъня и айде отначало, защото съм се запътил или към бос, или към по-трудна зона и ми трябва да стигна на 100% до там и с пълен набор колби.
<
1
...
768
...
771
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.