Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
igra4
Цитиране
10 май 2025
3vunBCG.md.png
nightwarrior
Цитиране
11 май 2025
Поне кропни картинката като хората, отнема 1-2 секунди, не е истина колко си смотан
igra4
Цитиране
11 май 2025
Не ползвам пеце от години, това е скрийншот, няма нужда да си играя, важна е идеята😅
The_Doctor46
Цитиране
11 май 2025
Играчкин,нали знаеш,че ще излезе за PC все някога,а и да не излезе,пририпал съм за GTA.Последната,която изиграх докрай,беше GTA3 мисля.Всяка следваща едвам до средата съм избутвал.Конзоли се продават също така ако ми е зор,но аз за Bloodborne не си взех,че за GTA ли.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
11 май 2025
E стига сега. Той си има програма. Сега ще ти обяснява как никога няма да излезе на PC(както твърдеше за GTAV) след това, като неизбежно излезе ще почне да обяснява, че то отдавна вече я е играл(интересно как една година хем не е много време, хем е отдавна). Даже ако не е на Рокстсар играта, като излезе на PC ще твърди и че не е нищо особено(допреди това goty). Той е по-предвидим от изгрева на слънцето.

Пък аз лично изобщо не бързам за GTA6, аз петицата така и не съм доиграл и все се нахъсвам тоя път ще взема да я мина. Те Рокстсар даже дадоха безплатно на всички дето я имаме (на РС разбира се, на Плейстейшън си плащаш за това) енханснатата версия. Може пък нея да пробвам.

На конзолите нека бета тестват на 30фпс, та дано по-малко бъгове на РС

The_Doctor46
Цитиране
11 май 2025
Да,точно.Сега ми е интересно какво му е мнението за "божествата" от Naughty Dog и Sony,или вече и те са скапаняци.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
11 май 2025
Ми има два варианта, ама в никой случай няма как да са скапаняци за него. Или игрите, които портват са нищо особено(за някои от тях буквално е твърдял, че са goty, ама както изясних в предния коментар, подобна неконсистентост него никога не го е притеснявала), или са се "смилили" над РС играчите. Едно от двете ще е, гарантирам ти.
The_Doctor46
Цитиране
11 май 2025
Той ми е ясен,ама е забавно да му гледаш опорките повтаряни сто пъти.Едни и същи неща.Малко нещо различно да измисли.
igra4
Цитиране
11 май 2025
С GTA VI приключва гейминга, летвата ще е толкова високо че 10 години напред никой няма да може да ги доближи. Междудругото GTA V излезе за Пеце 2015, затова казвах че отдавна съм я врътнал, бях я врътнал за ps3 и 4, даже и в момента разцъквам петицата за 4ти път я врътвам и определено е най- добрия и детайлен опен уърлд към днешна дата след РДР 2.
GTA VI ще излезе за компютър 2018-19.
Mitko6000
Цитиране
11 май 2025
Дали приключва гейминга, не знам, ама вземи се приключи ти, моля те. Направи услуга на човечеството.

Също нещо май обърка годините. 2018-19 в бъдещето ли са?

nightwarrior
Цитиране
11 май 2025
Tи неговия календар няма да го пипаш. Той брои годините, само ако Рокстар пускат игра иначе годината не се брои.
hyper
Цитиране
12 май 2025
Бати смешката пусна играча. Нямам търпение за още "хумор" от преди 15 години.
Rostik79
Цитиране
12 май 2025
nightwarrior написа
Те Рокстсар даже дадоха безплатно на всички дето я имаме (на РС разбира се, на Плейстейшън си плащаш за това) енханснатата версия.

Пуснаха я даже безплатно енханснатата версия в абонамента на Сони (и без да си си купувал базовата). Т.е. не е съвсем безплатно, защото си плащаш абонамента, де. Инсталирах я, поиграх няколко часа и я деинсталирах. Това го правя за трети път с това заглавие и така и не ме зарибява нещо. Преди я дръпнах пиратка и поцъках, после в ЕПИК я пуснаха free - също се пробвах. Трети път на ПС5 и повече няма да я мъча.

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.