Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Mitko6000
Цитиране
12 май 2025
Пак казвам, от сега почвай бибитките. Измии си хубаво устата и аналния отвор, защото ще бъдат добре разширени, само че този път само от единия брат Хаузър.

Почнал да определя той, кой бил клошар кой не. Умри в лайната си, Саше! Пощади ни, моля.

The_Doctor46
Цитиране
12 май 2025
Виж му логиката,било по-добре за всеки бизнес един да даде 200 лева,отколкото 5 по 40.Играчкин,един жокер,баце,бизнеса не го интересува колко човека и по колко дават,стига да е на печалба. Хейта по "ПЕЦЕ-тата" също ми е адски смешен.Не се усеща,че конзолите в момента са просто слаба версия на гейминг компютър,ограничена до някои функции само,но в същността си е "ПЕЦЕ". Аз през годините винаги съм го питал,какво му дава повече това,че ще изиграе някоя игра преди друг човек,но никога не съм получавал смислен отговор.Играч,пак да питам,GTA с левия или десния аналогов стик на контролера се разработва?
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
12 май 2025
Не знам какво толкова ви дразни играчкина, че и му се връзвате и смъквате нивото на форумчето до ниво ПЦ мания от 2003-та.

На мен лично ми е малко странна тази ексклузивност в началото за конзоли. Даже не е и специфичен ексклузив за някоя от платформите, а ще излиза едновременно и за XBox-a. Да беше за старта на някое ново поколение, че да е platform-seller, ама и това не е.

Залагам, че екслузивността няма да е повече от 6 месеца.

lyubohar
Цитиране
12 май 2025
Точно, всички много живнаха, все едно са го чакали с нетърпение да се появи Доста умело ви троли, трябва да му се признае. Като Тръмп и демократите сте
The_Doctor46
Цитиране
12 май 2025
Там е работата,че за някои неща не троли,а наистина ги мисли.Питай Найт,той си е писал с него навремето.А колкото до троленето,винаги е било салбо и токсичния беше слаб ,но Играча е много по-слаб.Отговаряме му от скука. На добрия трол не му личи,че троли.Най-малкото ще се замислиш,дали наистина троли,или не.На тях двамата от самолет им личи.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
12 май 2025
Аз съм убеден, че Сашето не троли, също колкото съм убеден че токси, беше абсолютен трол, който Ливърпул само по телевизията е виждал.

Чатил съм с играчки, когато още ползвах скайп преди 10тина години и ви гарантирам, че това му е начина на мислене, а не просто тролене за реакция.

Но за да сме напълно честни, аз не изпитвам към него яд и не се дразня като пише, поне не от много време. Забавлявам се с коментарите му, щото наистина има велики бисери из тях.

Токсик не го харесвах, щото наистина го правеше нарочно досадно, играчкин е като клоуна в цирка - не съм отишъл там за него, но е способен да ме разсмее.

LethianDream
Цитиране
12 май 2025
Прав е Сашето, макар че малко хиперболизира нещата. Готин човек е, ние сме дружки във фейсбук.
По-добре една стойностна игра пред тези буламачи в Стийм, а вече и в PS стора- игри, направени от един човек за 5 лв с графика от 1984 година. 200 лв за GTA6 няма да дам на ден първи, но може на някоя промоция да я взема. Петицата никак не ми хареса, ако трябва да бъда честен, но мацката от трейлъра на GTA6 ме изпълва и ми е интересно как ще бъде направена като герой. Но има цяла година дотогава, време да поиграем на други игрици.
BloodDagger
Цитиране
12 май 2025
GTA VI чак 200 лв не очаквам да е, но Rockstar може да последват примера на Nintendo и да я пуснат на 180 лв. Най-малкото имам усещането, че се опитват да бият продажбите/печалбите от launch-a на GTA V и прекалено завишената цена няма да помогне. Относно самата игра, имам интерес и потенциално бих си я взел на намаление за PS5-цата, но не съм хайпнат. С риск хора като играча да ме нахейтят, за мен един Cyberpunk e много по-добра игра от всяка една GTA и не очаквам 6-цата да е изключение.
Rostik79
Цитиране
12 май 2025
Аз нямам съмнение, че ГТА6 ще чупи рекорди по продажби и брой играещи, дори и за 200 кинта да я пуснат. Това си е поредица, която е емблематична изобщо в развлекателния бизнес, не само в гейминга. Даже не-геймър знае какво е GTA. Както се казва на маркетингов жаргон "брандът има широка пенетрация"
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.