Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
dzhiny
Цитиране
08 юни 2025

и е тва сърви, дано не го прецката... Ама и да го прецкат, аз няма да разбера.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
logout
Цитиране
08 юни 2025
dzhiny написа

и е тва сърви, дано не го прецката... Ама и да го прецкат, аз няма да разбера.

Това излиза след 6 дена, заради идеята им ще го пробвам, още повече е от първия ден в РС паса, който поне тази година си заслужава парите.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
LethianDream
Цитиране
09 юни 2025
Хубави неща идват, задължителни ми се очертават доста игри, големите (и не толкова големи) студиа само мислят как да ни приберат паричките, подреждам си идващите игри по приоритет:

1. The Outer Worlds 2
2. Resonance: A Plague Tale Legacy
3. Sleep Awake
4. Clockwork Revolution
5. Eriksholm: The Stolen Dream

darkblue
Цитиране
12 юни 2025
Тези които са играли Stellar Blade на конзоли, заслужава ли си играта ?
The_Doctor46
Цитиране
12 юни 2025
darkblue написа
Тези които са играли Stellar Blade на конзоли, заслужава ли си играта ?
Аз я взех и след малко ще поиграя ако имам време.Чух супер отзиви.Под чикиджийската външност била супер екшън игрица.И медии,и играчи я хвалят,трябва да е добра.След ден,два ще дам отзиви ако имам време да цъкам ,че тези дни не се знае.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
logout
Цитиране
12 юни 2025
Когато излезе минах демото, понеже исках да видя как е, хареса ми, но не ми се играеха соулсподобни игри и така и не я взех, беклога ми взе да става много голям.
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
Mitko6000
Цитиране
13 юни 2025
Аз също играх демото. Не беше зле, ама не и нещо супер уау за мен. Иначе и моя беклог е огромен.
The_Doctor46
Цитиране
13 юни 2025
Как да не е нещо уау,бе, Митко?Самия факт,че зяпаш страхотния глутеус на EVE през цялото време й дава едни 5 допълнителни точки по 10 балната. Явно на пичовете от Shift Up им е писнало от грозни женски персонажи и са решили-"дай да направим колкото се може по-привлекателен, и предизвикателен персонаж". Майтапа настрана,поиграх само около 30 минути,но изглежа като нещо много мой тип.Комбата е малко тип соулски.Като имам време да поиграя повече,ще видим,но изглежда доста добре игрицата.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
13 юни 2025
Бе тази е малко с крака на щангистка, ще ме извинявате. Реалистично е за мацка, която мачка всичко наред, но чак топ кака не е. Сега играя FF7 Rebirth и на фона на Тифа и Aerith не е чак за такива въздишки
The_Doctor46
Цитиране
13 юни 2025
lyubohar написа
Бе тази е малко с крака на щангистка, ще ме извинявате. Реалистично е за мацка, която мачка всичко наред, но чак топ кака не е. Сега играя FF7 Rebirth и на фона на Тифа и Aerith не е чак за такива въздишки
Любо,това си е до вкус.За мен е топ кака,че и отгоре.Аз като фитнес маниак от 22 години,харесвам баш такива,даже малко ми слабеят краката,но като цяло си е баш за мен.Девойки като Тифа са ми "глетави".Малко все едно е 12 годишна,недоразвита.Ама моя вкус е специфичен,щото не много момчета около мен харесват фитнес девойки.На мен такива ми дай,с развити бедра и глутеуси.В топ форма,не някои разплути.
lyubohar
Цитиране
13 юни 2025
Значи да не ти показвам жена ми, че ще вземе да ти хареса Но тя е по-здрава в раменете, това с краката на състезател по шорттрек не ме кефи лично мен, но да - въпрос на вкус
The_Doctor46
Цитиране
13 юни 2025
Да,девойки тип Diana Lapo или Heloise Huthart.От този род.
darkblue
Цитиране
13 юни 2025
The_Doctor46 написа
Да,девойки тип Diana Lapo или Heloise Huthart.От този род.

за теб жена е тип Чун Лее

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.