Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
780
...
793
>
Rostik79
Цитиране
16 юни 2025
Тези правят много особени игри - още This War of Mine беше депресия. Играх и Frostpunk, където в резултат от изборите ми, трябваше да ползвам детски труд в базата и децата поизмряха и се отказах. Явно и тази игра ще е пак такава, дето имаш усещането, че всеки избор ти е грешен. Уж при нещо напредваш, но в друг аспект се прецакват нещата.
Rostik79
Цитиране
16 юни 2025
Новите игри в абонамента на СОНИ за месеца са пълна скръб. Имам предвид тези, които влизат в каталога за по-горните нива на абонамент, не за 3-4-те месечни заглавия за Essential.

Да ме извиняват Сони, но на Майкрософт е доста по-добра услугата (като изключим, че май още не е локализирана за България и трябва да правиш разни гимнастики с чужди адреси и такива).

dzhiny
Цитиране
16 юни 2025
This war of mine ме изкефи доста мен, въпреки че не съм цъкал кой знае колко. Frostpunk-a ми е тегава нещо, но знам че и нея много я хвалят. Ревюто на Псето за първата също май е доста позитив, но все пак е за хора които обичат сървайвъли.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
logout
Цитиране
16 юни 2025
Rostik79 написа
Да ме извиняват Сони, но на Майкрософт е доста по-добра услугата (като изключим, че май още не е локализирана за България и трябва да правиш разни гимнастики с чужди адреси и такива).

Тази година дори само PC Pass-a, който е достъпен за България, направо отвява Плюса на Сони. Явно Майкрософт нацелиха правилната формула - само игрите, които са достъпни от датата на излизане, стигат за да компенсират напълно цената на услугата.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
bojosan
Цитиране
16 юни 2025
Имам ги и двете услуги като на Сонито ми е Премиума, не помня на някаква промоция го взех, но паса на М$ е по добрата според мен, в смисъл всичко е малко субективно, но засега всичко ново излиза на премиерата а и това което аз специалнно най много си обичам - мултито на MW3 е постоянно там ( и другите CoD ове също ги има)_Паса е и той скъп, 15 паунда го направиха на месец, но аз си го вземам на десетина евро с ключове от eneba.
darkblue
Цитиране
20 юни 2025
darkblue
Цитиране
22 юни 2025
Това да блокирвам спрямо посоката винаги ме е дразнело.

Charcharo
Цитиране
27 юни 2025

Направих DOOM 2 карта за RAMP 2025

vldir
Цитиране
28 юни 2025
The Blood of Dawnwalker прилича на голям мод на Вещера.
Charcharo
Цитиране
28 юни 2025
Ако искате да играете картата ми и много други ето го линка:

https://rampart-dev.teamouse.net/download.php

Съветвам на 1-2ри юли да го свалите че тогава свършва RAMP. И ще има завършена версия.

Трябва ви GZDoom нова версия, DOOM 1, 2 WAD (идва в GOG и Steam) и просто поставяте файла върху exe то на GZdoom и работи!

LethianDream
Цитиране
30 юни 2025
За да не се мешам в темата за DS2, да си напиша тук - уикенда буквално се размазах от кеф с GreedFall. Абсолютен шедьовър! Преигравам, знам всичко като история и въпреки това се унищожавам от удоволствие с тази игра. То е пипнато, измислено всичко- примерно да си нашиеш в униформата локпикинг туул или да имаш 100% каризма и в разговорите да нямаш празно. Велика игра! Чакам двойката с нетърпение да излезе в пълната си версия, разбирам донякъде и тази негативност към втората част след толкова силна първа игра.
Rostik79
Цитиране
01 юли 2025
Аз направих 5-6 часа и започна добре, но нещо като стигнах Новия свят и запецнах. Нещо не вдянах напълно бойната система май и ме убиват много лесно. Почнах я на трудно, после смъкнах трудността - същата работа. Бях на странична мисия и си викам, сигурно е предвидена като понапреднеш малко и се върнах на основната, но и там ме пердашат. Само, че сега съм на "куриерския симулатор" (който сега е наистина по-екшън ориентиран) и след време пак ще се върна на Грийдфола.
LethianDream
Цитиране
01 юли 2025
Определено GreedFall не е лесна игра! Но и не е нещо много трудно и кошмарно като Соулс игрите, някъде по средата е, аз на Нормал си я играя и е по-тегава от други подобни игри. Ключът е да си специализираш в основното умение- бой с оръжия (ако си файтър/боец), стрелба (ако си трапер/ловец) и магически умения (ако си магьосник). Съветвам те да играеш магьосник в началото, той е най-лесния клас. Много важно е да работиш много на работната маса- да си ъпгрейдваш екипировката и оръжията, както и да купуваш оръжия от магазините. В повечето игри луута от паднали врагове ти е много по-силен като стойности от оръжия, купени от магазина, но в Грийдфол целта е по-скоро да събереш пари и да си купуваш нови яки оръжия от магазина. Много важни са също колбите с отвари, не само обикновените healing за лечение, но и антидот (срещу отрова, която ти бълват някои чудовища), отвара за баланс, отвара за генериране на ярост, прах за възкресение(с който вдигаш падналите си съотборници в битка) и много, много други. Дано да й дадеш шанс и да те плени, както успя да заплени мен
dzhiny
Цитиране
01 юли 2025
Докторе, много ми е мерак да го разцъкам вече тоя No Rest for The Wicked. Искаше ми се да дочакам full release-а, но тва едва ли ще е скоро, а я хвалят играта доста, дори и в EА. А преди няколко дни са пуснали пач, който доста напудрил нещата, та се чудя, дали да се метам...
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
01 юли 2025
Аз я играх,когато я пуснаха и си беше чук още тогава,но грайнда за някои материали беше много, и т'ва ме отказа да я игра после.Не знам дали ще ти хареса комбата обаче,защото си е соулс-подобна в това отношение.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
<
1
...
780
...
793
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.