Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
785
...
792
>
Rostik79
Цитиране
20 август 2025
Майтап си правите, ама и мен не ме кефят особено соулс-механиките. Добре, че поне почнаха да ги смекчават малко последните поколения соулсове или са някакви хибриди. Стелар Блейд-а, която приключих на средна трудност си е "нормална" игра, предполагам и на Hard ще е така, но босовете са ми препъни-камък. Много ми е нисък прагът на търпение.
The_Doctor46
Цитиране
20 август 2025
Соулс механиките са ток,но да ги слагат във всяка игра и аз не съм съгласен,въпреки че съм болен соулс фен.Ако ще е соулс,да си е соулс.Другите жанрове си имат техни си механики.Рос,кой точно шеф те мъчи в Стелара,че там всичко мре здраво,особено ако си се ъпгрейднал?Аз понеже съм мазо и ми бяха лесни,си създадох мои си правила.Да не ползвам лекуване и тн. та поне малко да има някакво предизвикателство,ама аз съм си извратен.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
20 август 2025
Ще мине тази соулс вълна с времето, убеден съм. Повечко китайски боклуци като Вучанг и оная маймуната да изкарат и европейските и американските играчи ще ги отсвирят. Все едно на американец да му дадеш да играе с хан Аспарух- тотално ще отсвири играта още на първия час, просто историята и света няма да му допадне. Аз като видя игра с китайска митология и веднага ми се драйфа, няма как да си причиня такова нещо.

Някой да е играл Echoes of the End? Много спорна игра се очертава, гледах трейлър видео и много ми хареса озвучаването и историята, главната героиня ми изглежда готина, но много се оплакват, че геймплея бил много зле, особено битките.. Много й се чудя, a и си има соулс механики като гледам..

Rostik79
Цитиране
20 август 2025
Финалният бос - версията с МЕКА-та (къде японска/корейска игра без да има мека-робот, хаха). Постоянно спами лазери и бомби, бързо скъсява дистанцията до теб и редува удар след удар.
Иначе почти всички останали босове падаха от първи или втори път, наистина (за средна трудност говоря).
lyubohar
Цитиране
20 август 2025
Звучи като обикновен моб в Erdtree
The_Doctor46
Цитиране
20 август 2025
По-слаб е от някои мобове в Erdtree-to и то на хард,но когато не си свикнал да цъкаш изврщенията на ФРОМ,ти се струва прилична трудност.Той изисква париране повече,а мисля,че Ростик е доджвал,което му е грешката.Парирането в Stellar Blade е супер user-friendly.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
The_Doctor46
Цитиране
21 август 2025
Вчера на Future Games Show показаха повече геймплей от The Blood of Dawnwalker(студиото създадено от бивши кадри на CD Red Project) и изглежда са копирали здраво от The Witcher 3 поне като свят.Новиград са го изкопирали сигурно едно към едно.Даже интерфейса.
BloodDagger
Цитиране
22 август 2025
Нека копират, проблем нямам . Със сигурност ще я играя като излезе. За момента показват интересни механики и силно се надявам да не flop-не.
BundyBari
Цитиране
24 август 2025
Ако някой тук има Nintendo Switch и го ползва често, снощи боднах на промоция "Mortal Kombat" 11 за 10 лева. Има големи намаления в момента...
dzhiny
Цитиране
24 август 2025
LethianDream написа
Някой да е играл Echoes of the End? Много спорна игра се очертава, гледах трейлър видео и много ми хареса озвучаването и историята, главната героиня ми изглежда готина, но много се оплакват, че геймплея бил много зле, особено битките.. Много й се чудя, a и си има соулс механики като гледам..

Вчера поиграх малко, не тръгна никак зле, има платформинг пъзели и интересни-нови механики. Битките са доста clunky... Като цяло наподобява познати игри отново като GoW, Banishers: Ghost of new Eden, но за сега я изтрих, защото перформънса е под всяква критика и не ме кефи как ми пържи щайгата. По-натам ще я пробвам пак. Вчера си мислих, точно да пиша за нея тук, специално заради тебe, да я чекнеш.

"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
bonchef
Цитиране
25 август 2025
Някой игра ли новата Мафия, че се чудя дали да я купувам?
The_Doctor46
Цитиране
25 август 2025
Играхме я да.Зависи какво очакваш.Играта е в духа на Мафия 1 и 2.По-слаба е според мен от тях,но въпреки това е добра игра.Ако очакваш обаче GTA стил,няма да го намериш.
Rostik79
Цитиране
26 август 2025
Взех тъкмо диска и аз и я почвам още довечера
Но думите на брат ми са същите - играта бива, по-добра от тройката, но не е колкото първата или втората част. Явно тези игри са вдигнали много летвата тогава.
The_Doctor46
Цитиране
26 август 2025
Мафия беше невероятна игра за времето си.Страхотно пресъздадена атмосфера,история,персонажи.Музика и коли от онази ера.Копия на сградите от Чикаго и Ню Йорк.АИ-то даже.Физиката също,а и начина,по който беше поднесена историята.Дори графичното оформление на зареждащите екрани беше супер.Можеше да се возиш в надземното метро и други малки детайли.Гейминга се разви много оттогава,но Мафия винаги ще ми е в личния топ 3 евър.Просто усещането,което ми донесе,трудно може да се сравни с повечето игри.Двойката беше също страхотна,но си личеше,че шефовете са искали да я пуснат незавършена.Рязали(или просто не са имали време да завършат) са мисии и тн.Новата е добре,аз я харесах,но е далеч от първите.
Rostik79
Цитиране
26 август 2025
Страннното е, че даже след като изиграх римейка, някак си в спомените ми си остава оригиналната игра с нейната графика и музика. Т.е. това ми е първата асоциация по играта Мафия. Музиката на първата игра и до днес ми е останала "вградена" в спомените и беше много тъпо, че я нямаше в римейка. Също дето спомена за надземното метро - в римейка тръгнах уж да се возя и се оказа, че не може
<
1
...
785
...
792
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.