https://www.wegame.com.cn/home/
От любопитство почнах да инсталирам лаунчер-клиента да го видя, но и той е само на китайски и се отказах. Пък и сигурно ще е пълен с шпионски код
СПОЙЛЕР Дето е с щерката на боса не е баш така.Ако те харесва боса (както е в играта) няма проблем,разбира се ако си сериозен.Иначе е автентично,че ще те очистаят ако си търсиш временна свалка,или просто шефа не смята,че си подходящ.
Мафията мисля да я пропусна аз, прекалено "средна работа" ми звучи. Макар че не е дълга, което е голям плюс, може и да я мина за 2-3 дни някой уикенд.
Сигурен съм, че Секирото ще изглежда добре на аниме, всичко по него-аниме, манга, ще е по-добро от самата игра.
Като гледам- от 20 обявени игри, 16 са откровени и вонящи лайна (вкл. соулс гнусотии), 2 са интересни като тематика, слагам ги в уишлиста, макар че се съмнявам да бъдат реализирани яко (The Darkest Files и Божествена комедия) и 2 са ми задължителен пре-ордър (Вампирите и The Outer Worlds 2).
Но пък нова Battlestar Galactica игра винаги е добра новина.
Също Outlaws remaster!
И нов Dawn of War!
Вместо да ударят един модерен РИМЕЙК на най-великата уестърн игра евър (всички знаете коя е- Sunset Riders), те се занимават с глупости
Значи лайната станаха 17! Моя грешка!