Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
LethianDream
Цитиране
08 октомври 2025
Отделно много от игрите се правят от нърдове и гийкове и можеш да научиш изключително много и интересни неща, например за исторически личности, география (последните Асасини), спорт/ футбол и какво ли още не.
Rostik79
Цитиране
13 октомври 2025
Май все пак Starfield ще се появи и за ПС5 (то по-скоро въпросът беше кога, а не дали). Знам, че беше широко хейтната и буквално никой не я препоръчва, но аз все още имам мерак да я цъкам.

https://www.ign.com/articles/starfield-reportedly-set-for-ps5-release-during-spring-2026-alongside-new-expansion

Май не останаха Хбокс ексклузиви, които да не се появиха и за ПС, поне тези, които следя.

nightwarrior
Цитиране
13 октомври 2025
Аз бях сто процента сигурен, че ще излезе на PS5. Въпросът е само кога.
The_Doctor46
Цитиране
13 октомври 2025
Парите са си твои,Ростик,ама да даваш за това нещо си е грях.Страшен ташак е тази игра.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
13 октомври 2025
Много приятна игрица е Старфилд, Рос, аз ще ударя пре-ордър на секундата, когато излезе в PS стора.

Големият ташак се казва Елдън Ринг, вчера пак пробвах да играя, за мен това е неиграема игра, нещо като Майнкрафт е, нито мисии има, нито логика, нито нищо, тотален ташак. Вярно, че Убисофт са ни разглезили с големите стрелки, но това, което има в Елдъна буквално е неиграемо. Обикаляш като глуха кучка и събираш цветенца,додето се наковеш на някой бос, дори омразния ми Уичър бледнее пред тая свинщина, там поне има куестове и мисии

Rostik79
Цитиране
13 октомври 2025
Е тя цялата серия е известна с тази схема на мисиите, по-точно липсата на такава. Ако питаш соулсаджия, веднага ще ти каже колко дълбока история има, обаче никой соулсаджия не я знае.
Може да се ползва тук мемето: "I don't know who I am, I don't know why I'm here. All I know is that I must kill".
Елдена даже е малко по-добре от предшествениците си. Има някакво подобие на цел и мисии и в интерес на истината на мен ми харесваше до един момент, навъртях доста часове, докато не стана почти неиграема и я приключих. в едната зоне едни ръце почнаха да излизат от земята, в другата зона имаше някакви подобни на велисираптори и ми виждаха сметката с един удар. Може би не си бях развил героя правилно.
LethianDream
Цитиране
13 октомври 2025
Какви мисии, какви пет лева в Елдън Ринг, почва ти едно клипче с Маления и как пръстенът е станал на сто парчета, а всичките демигодс са се наебали след това, Маления я дават как се държи за ръката и те пуска в Лимгрейв без цел и посока. Излиза ти някакъв глупак, който ти казва- братле, ще те убият скоро, няма жена до тебе, която да ти помага, така поне разбрах maidenless, не както го разбират пъпчасалите малки геймъри. И си дотам- гледай си картата.. Журнал нещо, путки майни? Няма, обикаляй си и си разучавай. Мисия? Няма такова нещо, търси Пръстена, ма как и дали ще го намериш? Всичко си зависи от теб. Мануали? Няма, бЕгай надалече- има разни съобщения, оставени от пъпчивите хлапаци като: - Айде можеш! Пребиваш ги! Вярвай в себе си! и прочие лайна.. И веднага си представих как се ровя в нета за лор-а. Да, ама някой друг път!
По-голям ташак от тая игра няма. Уичъра направо е слънце спрямо тоя шит.
nightwarrior
Цитиране
13 октомври 2025
Буквално след излизането от туториълното подземие има пред него npc, дето ти казва иди в големия замък който виждаш зад мен. От това по директно да ти казва каква ти е мисията, наистина ще са само стреките на юбисофт.

Още повече, че като докоснеш първия site of grace, ти казва, че ако се загледаш в site of grace, тия светлините от него ти показват посоката, в която да се насочиш.

Елден Ринг от към разбиране на историята и цели е най-лесната от всички from игри. Може би само Секирото може да се опъне, ама там има флашбаци, които могат да те объркат ако много скипваш.

Приемам да не ти допада играта, щото не всичко е за всеки, аз съм си казвал мнението за Borderlands например. Ама точно цели и логика, не виждам как липсват.

LethianDream
Цитиране
13 октомври 2025
Такива завоалирани подсказки ала "мен вчера ме ебаха, ама никак не боли в тоя големия замък пред тебе" не ги зачитам като цел и посока. Липсата на журнал и мисии за мен е потресаваща, говорим за RPG игра все пак. Чакай, то всички соулс-подобни игри имат история, свят, логика и дори нормални туториъли. Тук грънци Представям си щом Елдън Ринг е най-лесната като разбиране, какви са били предишните- някакъв тотален смях, в който търсиш по цял ден как да излезеш от някоя част на картата в нета Пак казвам, Уичъра рязко много ми се издигна в очите, не очаквах, че има и по-големи говна от нея. ER= завършен ташак!
nightwarrior
Цитиране
13 октомври 2025
Щом "иди в замъка" за теб е завоалирано, вярно по-добре не се хаби.

Всички соулс игри съм ги минавал без ровене из нета и каквото и да е на първо изиграване. Гледал съм в последствие заради пропуснати опционални босове и пропуснати оръжия. Не се смятам за гении и далеч не съм най-внимателния играч, предвид че обикновено нещо върви на втория екран докато играя повечето игри.

Не виждам липса на мисии. Не съм усетил нужда от журнал, играта достатъчно органично ти казва какво да правиш. Ако стигнеш до столицата без някак да си бил два задължителни боса, играта ти казва, трябва да убиеш поне двама, и тогава гледаш сайтовете къде ти сочат(впрочем видимо и на картата).

Това че си решил, че соулс игрите са ташак и затова нямат цел и са объркани и какво ли още не, още преди да ги играеш е съвсем друга тема.

The_Doctor46
Цитиране
13 октомври 2025
Почвам да си мисля,че Летиан е някакъв вид мазохист.Плюе от години по соулс-подобните игри,били дъно,били не знам си к'во.И какво прави нашия човек?Купува си Секиро,след това ER.Логика?Аз лично не намирам.Игрите на FROM Software са невероятни.Нямат нито една слаба в соулс жанра,дори DS2 е прилична игра.Това,че не са за всеки е ок.Аз съм на мнение,че не трябва и да има игра,която всички харесват,а то е и невъзможно.Това,което не е ОК е да купуваш игри от жанр,който постоянно хейтиш,за да хейтиш още повече след това.На мен ми изглежда като някакъв странен kink.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
13 октомври 2025
Опитвам се да ги харесам, чета мега положителни ревюта (вкл. и тук) и си викам- дай да съм на гребена на вълната. То се оказа, че вълната била от лайна Абсолютен, завършен боклук. Но вероятно Доктора е прав, няма смисъл да продължавам да наливам пари във Фром игри. По-интересното е, че противно на повечето мнения- някои соулс-лайк игри са страхотни (като Lords of The Fallen/Remnant) и ми е кеф да ги играя. Но всичко, което съм пипал на Фром (2 игри цифром и словом- ER и Секиро) тотално ме отвращава. Явно проблемът ми е само с техни игри. Ще се опитам да НЕ си ги купувам, явно просто не са моето нещо.
The_Doctor46
Цитиране
13 октомври 2025
FROM е върха в тоя жанр.Да споменаваш боклуци като Lords of the Fallen и FROM в едно изречение е blasphemy Това следва да покаже,че наистина имаш различен вкус.LotF е един от най-слабите соулс-клонинги с приличен бюджет. Виж,Ремнанта е много силна игра,а втората още повече.
LethianDream
Цитиране
13 октомври 2025
"FROM е върха в тоя жанр"- за едни връх, за други падение

LotF може би ми хареса, защото ми беше безплатна в Бокс-а А и играя 2.0 версията, която е по-добра от първоначалната версия на играта.

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.