https://www.ign.com/articles/starfield-reportedly-set-for-ps5-release-during-spring-2026-alongside-new-expansion
Май не останаха Хбокс ексклузиви, които да не се появиха и за ПС, поне тези, които следя.
Големият ташак се казва Елдън Ринг, вчера пак пробвах да играя, за мен това е неиграема игра, нещо като Майнкрафт е, нито мисии има, нито логика, нито нищо, тотален ташак. Вярно, че Убисофт са ни разглезили с големите стрелки, но това, което има в Елдъна буквално е неиграемо. Обикаляш като глуха кучка и събираш цветенца,додето се наковеш на някой бос, дори омразния ми Уичър бледнее пред тая свинщина, там поне има куестове и мисии
Още повече, че като докоснеш първия site of grace, ти казва, че ако се загледаш в site of grace, тия светлините от него ти показват посоката, в която да се насочиш.
Елден Ринг от към разбиране на историята и цели е най-лесната от всички from игри. Може би само Секирото може да се опъне, ама там има флашбаци, които могат да те объркат ако много скипваш.
Приемам да не ти допада играта, щото не всичко е за всеки, аз съм си казвал мнението за Borderlands например. Ама точно цели и логика, не виждам как липсват.
Всички соулс игри съм ги минавал без ровене из нета и каквото и да е на първо изиграване. Гледал съм в последствие заради пропуснати опционални босове и пропуснати оръжия. Не се смятам за гении и далеч не съм най-внимателния играч, предвид че обикновено нещо върви на втория екран докато играя повечето игри.
Не виждам липса на мисии. Не съм усетил нужда от журнал, играта достатъчно органично ти казва какво да правиш. Ако стигнеш до столицата без някак да си бил два задължителни боса, играта ти казва, трябва да убиеш поне двама, и тогава гледаш сайтовете къде ти сочат(впрочем видимо и на картата).
Това че си решил, че соулс игрите са ташак и затова нямат цел и са объркани и какво ли още не, още преди да ги играеш е съвсем друга тема.
LotF може би ми хареса, защото ми беше безплатна в Бокс-а А и играя 2.0 версията, която е по-добра от първоначалната версия на играта.