Иначе за Доктора и Експедицията е ясно - човекът е овладял добре най-rewarding умението в играта - парирането - и нормално коя да е трудност да му е лесна ![]()
Rostik, аз отидох при мелничаря и в сандъка си намерих 4 яки щита, арбалет със стрели и пълен комплект дрехи на благородник
Понеже още играя на "демо" версията, явно са я набухали с някакви DLC предмети или нещо такова.
What!? Нямаше нищичко при мен, хаха!
Аз най-после победих Tomcat (в лагера на циганите дето те тренира) и научих специалния неблокируем удар с меч, за който в клипчетата със съвети казват, че е game-changer и вече ще се глася да ходя на сватбата. Признавам, че ми е интересно и чисто като история какво ще се случи.
Аз също нямам търпение за Сталкер 2, но като гледам няма да е скоро - имам още много докато изиграя KCD2 (ако е изиграя де), а после и Експедиция 33 ме чака - тези двете заглавия не са никак от най-кратките, така че вече най-рано януари, 2026 ще е Сталкерчето, па после Cronos New Dawn, Atomfall, Metal Gear Delta, Borderlands 4, Indiana Jones ...
Общо взето минимум до средата на 2026-та плътен график ![]()
Аз доколкото знам Stalker 2 е доста дълга и сигурно ще има да я играя 3-4 месеца. После чакам Crimson Desert, а съм набелязал и AC Shadows и Ghost of Yotei, искам да си взема сякаш и Gran Turismo, че понякога ми се доиграват коли. Общо взето има много за играене, само да имаше и повече време ![]()
Иначе BG3 няма нищо общо със сталкер, там нямаш нужда от никаква прецизност. Битките са ти походови, движиш се с гъбката, няма база за сравнение.
Вероятно са включени мобилни игри и някакви лайна като Gwent играта
P.S. Сега прочетох повече по темата, планират да пуснат TW4 през 2027, петицата през 2030 и шеста част през 2032, благодарение на, цитирам, "Unreal Engine 5 speeding up development".
Така че циганията ще е пълна, това ще стане някаква много рядка бозичка като Аватар и Бързи и яростни