Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
800
...
805
>
lyubohar
Цитиране
01 декември 2025
Сългасен съм, и аз съм с тая настройка, но играта наистина грабва. Ще видим колко ще ме задържи...

Иначе за Доктора и Експедицията е ясно - човекът е овладял добре най-rewarding умението в играта - парирането - и нормално коя да е трудност да му е лесна

Rostik, аз отидох при мелничаря и в сандъка си намерих 4 яки щита, арбалет със стрели и пълен комплект дрехи на благородник Понеже още играя на "демо" версията, явно са я набухали с някакви DLC предмети или нещо такова.

Rostik79
Цитиране
02 декември 2025
lyubohar написа
Rostik, аз отидох при мелничаря и в сандъка си намерих 4 яки щита, арбалет със стрели и пълен комплект дрехи на благородник Понеже още играя на "демо" версията, явно са я набухали с някакви DLC предмети или нещо такова.

What!? Нямаше нищичко при мен, хаха!
Аз най-после победих Tomcat (в лагера на циганите дето те тренира) и научих специалния неблокируем удар с меч, за който в клипчетата със съвети казват, че е game-changer и вече ще се глася да ходя на сватбата. Признавам, че ми е интересно и чисто като история какво ще се случи.

tenga
Цитиране
02 декември 2025
Младежи, аз си взех Stalker 2 за PS5 още на Pre-order и все още така и си стои запечатан, защото съм подхванал Death Stranding, а пък не искам да почвам 2 игри едновременно, защото знам докъде води. От 2 стола на земята, поне при мен е така. Сега натискам да приключа Death Stranding, обаче ми стана супер досадно. Стигнах до 9 Епизод който се казва Higgs. До 7-8 Епизод ми беше интересно, вървиш, чилваш, кефиш се на гледките, обаче последните Епизоди само сцени и разговори по 15 минути от които разбирам точно 5 думи. Изобщо не разбирам за какво става въпрос вече, а и дори не ми е интересно да го разбера. Почнаха да се появяват някакви чудовища, базуки, грантомети, уж очаквах към края играта да стане още по-интересна, а за мен е точно обратното. Направо се чудя дали да я бутам да я довърша на сила, защото има май още към 6-7 часа..
Rostik79
Цитиране
02 декември 2025
Историята в Death Stranding на моменти няма смисъл, наистина е трудна за следене. Финалът обаче е мега-яка, over-the-top психеделична истерия и дето се вика само заради финала ми се иска пак да я изиграя цялата. Но за да се изкефиш, трябва да си малко или много "влязъл" в този странен свят на Коджима.

Аз също нямам търпение за Сталкер 2, но като гледам няма да е скоро - имам още много докато изиграя KCD2 (ако е изиграя де), а после и Експедиция 33 ме чака - тези двете заглавия не са никак от най-кратките, така че вече най-рано януари, 2026 ще е Сталкерчето, па после Cronos New Dawn, Atomfall, Metal Gear Delta, Borderlands 4, Indiana Jones ...
Общо взето минимум до средата на 2026-та плътен график

The_Doctor46
Цитиране
02 декември 2025
Това трябва да си голям мазохист да играеш STALKER на конзола.Освен ако не са "скопили" трудността,има да се нервите яко.Не е замислено това за контролер.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
02 декември 2025
И аз това писах малко по-рано. Абсурд ми се струва, при положение, че често ти се налага да целиш 2 пиксела тикви в далечината. Да не говорим за инвентари и такива неща.
The_Doctor46
Цитиране
02 декември 2025
А и графично сигурно не е много добре на конзола.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
02 декември 2025
Надявам се да са се сетили да сложат тогава поддръжка на М+К.
LethianDream
Цитиране
02 декември 2025
Има изненадващо много игри (уж "незамислени за контролер"), които са си супер на конзола, например Baldur's Gate 3 беше страхотно направена като менюта. Сто процента съм убеден, че ще го изпипат добре- и като шутинг, и като инвентар. И както много пъти съм казвал, шутър на конзола е супер, особено с дуал сенс контролер, имерсията е невероятна при натискане на спусъците, нещо, което никога не може да се постигне с мишка и клавиатура..
LethianDream
Цитиране
02 декември 2025
Ей сега чета статия, че се задават 3 основни игри със Сири във вселената на Уичъра, които ще излязат в период от 4-6 години.. Нека милкването на Уичърското дъно започне сега!
tenga
Цитиране
02 декември 2025
Ще я бутам тогава, просто последните 2 епизода твърде много ми дойдоха приказките. Иначе Експедицията сякаш не е толкова дълга, аз я метнах доста бързо, но може би защото ме зариби и бях направил няколко уикенда дълги сесии.

Аз доколкото знам Stalker 2 е доста дълга и сигурно ще има да я играя 3-4 месеца. После чакам Crimson Desert, а съм набелязал и AC Shadows и Ghost of Yotei, искам да си взема сякаш и Gran Turismo, че понякога ми се доиграват коли. Общо взето има много за играене, само да имаше и повече време

Rostik79
Цитиране
02 декември 2025
Аре сега, графично нямало да е добре. Колко няма да е добре? На пиксели ли ще излиза като няма да е на компютър и хората ще са с четвъртити глави като игрите от 2000-те години?
The_Doctor46
Цитиране
02 декември 2025
LethianDream написа
Ей сега чета статия, че се задават 3 основни игри със Сири във вселената на Уичъра, които ще излязат в период от 4-6 години.. Нека милкването на Уичърското дъно започне сега!
Няма как да пуснат 3 игри за 6 години.Дай по-сериозно.
Rostik79 написа
Аре сега, графично нямало да е добре. Колко няма да е добре? На пиксели ли ще излиза като няма да е на компютър и хората ще са с четвъртити глави като игрите от 2000-те години?
Като имаш предвид,че дори на PC на места изглежда страхотно,но на други доста зле,няма да се учудя. Ся, не знам този пач какво применя,може и вече да е по-добре.
lyubohar
Цитиране
02 декември 2025
Rostik79 написа

Разликата между PC и PS5 версиите на FF7 Remake беше ПОКЪРТИТЕЛНА, въпреки че си я изиграх. Сравнението с 2000-та година може не е толкова прекалено.

Иначе BG3 няма нищо общо със сталкер, там нямаш нужда от никаква прецизност. Битките са ти походови, движиш се с гъбката, няма база за сравнение.

LethianDream
Цитиране
02 декември 2025
"Няма как да пуснат 3 игри за 6 години.Дай по-сериозно."

Вероятно са включени мобилни игри и някакви лайна като Gwent играта

P.S. Сега прочетох повече по темата, планират да пуснат TW4 през 2027, петицата през 2030 и шеста част през 2032, благодарение на, цитирам, "Unreal Engine 5 speeding up development".

Така че циганията ще е пълна, това ще стане някаква много рядка бозичка като Аватар и Бързи и яростни

<
1
...
800
...
805
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.