Вчера не издържах да държа Stalker 2 още запечатан и въпреки че не съм довършил Death Strandinga реших да я инсталирам и подкарам. Пуснах диска, изчаках 20-30 мин да се копира и ми изписа че е готова за игра. Метнахме децата още в 19:30 в леглата и си налях една бира и се подкарах. Е няма такава графика, все едно съм си пуснал Minecraft с оръжия на 30 fps и Performance mode. Тегаво, тегаво, мъчих се 30-40 минути, умрях 7-8 пъти още на първото животно. Контраст, Гама, Яркост, каквото и да пипам, тъмно като в гъз, не мога да разбера къде е животното което ме напада. Е 1 час се мъчих и викам край, тая игра направо я пускам да се продава. Направо я затворих и почнах да се ровя стора да си купя поне Gran Turismo и изведнъж нотификация че играта се е ъпдейтнала напълно. Викам чакай да видя, да не е сложил някой Patch. Влизам и О чудеса. 60 fps, графиката вече бива. Като буташ настройките за контраст, яркост и т.н. вече нещо се случва. Та, поиграх после още час и няма да се продава, но имайте го предвид който тепърва ще играе на PS5. Инсталирайте всичко и направете update до последна версия задължително, иначе все едно се връщате на PS2.