Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
801
...
805
>
The_Doctor46
Цитиране
02 декември 2025
Това да не ти е Юби. CD Red слаба игра нямат.Колкото и игри да пуснат,все ще са добри.Заедно с FROM и Capcom,никога не са ме разочаровали.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
02 декември 2025
Време е значи Уичър 3 е може би най-рядкото и противно лайно, което съм играл, тотал щета!
lyubohar
Цитиране
02 декември 2025
Айде бе, Летиане, къде ни е класацията?
LethianDream
Цитиране
03 декември 2025
Играйте там, ще дойде по някое време
tenga
Цитиране
03 декември 2025
Вчера не издържах да държа Stalker 2 още запечатан и въпреки че не съм довършил Death Strandinga реших да я инсталирам и подкарам. Пуснах диска, изчаках 20-30 мин да се копира и ми изписа че е готова за игра. Метнахме децата още в 19:30 в леглата и си налях една бира и се подкарах. Е няма такава графика, все едно съм си пуснал Minecraft с оръжия на 30 fps и Performance mode. Тегаво, тегаво, мъчих се 30-40 минути, умрях 7-8 пъти още на първото животно. Контраст, Гама, Яркост, каквото и да пипам, тъмно като в гъз, не мога да разбера къде е животното което ме напада. Е 1 час се мъчих и викам край, тая игра направо я пускам да се продава. Направо я затворих и почнах да се ровя стора да си купя поне Gran Turismo и изведнъж нотификация че играта се е ъпдейтнала напълно. Викам чакай да видя, да не е сложил някой Patch. Влизам и О чудеса. 60 fps, графиката вече бива. Като буташ настройките за контраст, яркост и т.н. вече нещо се случва. Та, поиграх после още час и няма да се продава, но имайте го предвид който тепърва ще играе на PS5. Инсталирайте всичко и направете update до последна версия задължително, иначе все едно се връщате на PS2.
Rostik79
Цитиране
03 декември 2025
Правило Номер 1: винаги инсталирай и ъпдейтвай до дупка.
Вчера някакъв 22 гигабайтов ъпдейт имаше на KCD2, който нямаше обяснение какво ъпдейтва, де, но се надявам, че е за добре.
lyubohar
Цитиране
03 декември 2025
Е ти сега ли разбра за състоянието на играта на релийз и огромните ъпдейти, Чарчаро през ден ни ъпдейтва
The_Doctor46
Цитиране
03 декември 2025
LethianDream написа
Ние играеме,ама ти се ослушваш като обран евреин.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
03 декември 2025
The_Doctor46 написа
LethianDream написа
Ние играеме,ама ти се ослушваш като обран евреин.

Не искам да ти гледам класацията с три соулс-лайк игри

The_Doctor46
Цитиране
03 декември 2025
LethianDream написа
Не искам да ти гледам класацията с три соулс-лайк игри
Няма да са три соулс,но дори и да беше,нали има други хора тук.
Mitko6000
Цитиране
03 декември 2025
tenga написа
Вчера не издържах да държа Stalker 2 още запечатан и въпреки че не съм довършил Death Strandinga реших да я инсталирам и подкарам. Пуснах диска, изчаках 20-30 мин да се копира и ми изписа че е готова за игра. Метнахме децата още в 19:30 в леглата и си налях една бира и се подкарах. Е няма такава графика, все едно съм си пуснал Minecraft с оръжия на 30 fps и Performance mode. Тегаво, тегаво, мъчих се 30-40 минути, умрях 7-8 пъти още на първото животно. Контраст, Гама, Яркост, каквото и да пипам, тъмно като в гъз, не мога да разбера къде е животното което ме напада. Е 1 час се мъчих и викам край, тая игра направо я пускам да се продава. Направо я затворих и почнах да се ровя стора да си купя поне Gran Turismo и изведнъж нотификация че играта се е ъпдейтнала напълно. Викам чакай да видя, да не е сложил някой Patch. Влизам и О чудеса. 60 fps, графиката вече бива. Като буташ настройките за контраст, яркост и т.н. вече нещо се случва. Та, поиграх после още час и няма да се продава, но имайте го предвид който тепърва ще играе на PS5. Инсталирайте всичко и направете update до последна версия задължително, иначе все едно се връщате на PS2.

Не казваш нещо ново. В днешно време, ВИНАГИ инсталираш и ъпдейтваш всичко докрай, преди да започнеш да играеш.

tenga
Цитиране
03 декември 2025
Попринцип като чакам някоя игра винаги я почвам още преди ъпдейта и досега не съм намирал големи разлики. Някой друг бъг евентуално в началото, помня при Cyberpunk, но като цяло не ме е бъркало особено дали ще играя 30-40 минути на по-стара версия, но тук при Stalker разликата е покъртителна. Буквално след ъпдейта все едно пуснах не Stalker 2 който играх в началото, а Stalker 5 на 8K резолюция
Mitko6000
Цитиране
03 декември 2025
Ами, повечето игри в днешно време излизат с Day 1 patch, който оправя бъгове, които не са смогнали преди излизането. Като се има предвид тенденцията игрите да се пускат недовършени, защото може да се оправят после, е най-добре винаги всичко да се инсталира, преди да се играе.
Rostik79
Цитиране
03 декември 2025
В случая е малко по-особено, защото играта е вече на година и има доста фиксове и поне част от тях би следвало да си дойдат направо с диска. Нищо, че е ПС5, те някои фиксове са си глобални за заглавието. По описанието на tenga излиза, че сякаш на диска са пльоснали версия 1.0.
LethianDream
Цитиране
03 декември 2025
Вероятно на диска е версия 0.5 Няма как в модерния свят да играеш нещо, ПРЕДИ да ъпдейтнеш играта. Това е абсолютно светотатство
<
1
...
801
...
805
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.