Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Rostik79
Цитиране
09 декември 2025
Летиан е посочил в условията - не е задължително да си играл 3+ игри за годината, за да участваш - можеш да посочиш кои най-много би искал да играеш от излезлите.
BundyBari
Цитиране
09 декември 2025
@darkblue - По принцип нямам навика да споря и да се обяснявам във форуми, но в този случай, ще направя изключение и ще се извиня ако с думата "тъпо" съм те засегнал, нямах впредвид, че това, че не гласуваш е тъпо, а че, ако много хора не гласуват изобщо поради техни си причини, накрая ще е тъпо, че анкетата няма да се получи, а е готина идеята и все пак е за забавление, наградите са просто бонус. То и моята причина да не гласувам, за другите може да е "тъпа", тъй като според правилата - и да не си играл игрите, пак става да гласуваш, но всеки сам си преценява. Както и да е, весели празници на всички...
Rostik79
Цитиране
10 декември 2025
Появи ми се Wrap Up за 2025 от Сони. Прекарал съм 1294 часа в гейминг. Слаба година. До 1500+ съм стигал, нищо чудно, че не остана време за Експедицията. Най-много часове към набил в Death Stranding 2, после Assassins Creed Shadows (и даже не я доиграх, бахти огромната) и Ghost of Yotei.
LethianDream
Цитиране
10 декември 2025
Гледам някакви хора се хвалят по фейсбук групите с някакви тотално rookie numbers- 250-300 часа.. Аз само на Фифата правя 1000 часа за отскок през годината, изобщо не коментирам другите игри. "Ама то ми се роди дете, то това, то онова" Жалка история. Поне не се хвали, само ние, истинските безживотници имаме право да го правим Над хиляда часа игра за годината вече си показва, че това ти е стабилно хоби и си един от "избраните"..
Mitko6000
Цитиране
10 декември 2025
То Фифата игра ли е?
LethianDream
Цитиране
10 декември 2025
И ти си прав, не е Ама аз съм си зарибен, както соулсърите по соулс игри. Особено като вкараха жените преди няколко години, буквално ми я отвориха наново като супер любима игра.
Mitko6000
Цитиране
10 декември 2025
Шегата настрана и аз понякога разцъквам. Но не и онлайн. Последната Фифа която съм играл и още имам е 23. Цъкам си бързи мачове, световно, изобщо не се занимавам с онлайн шитовете. А, те и на тази игра вече ги няма.

LethianDream
Цитиране
10 декември 2025
Аз с годините почнах да не гледам толкова много цели мачове, скучно ми е сякаш, докато в играта всичко си зависи от теб, то ясно се вижда дали си по-добър или не. Вярно, че понякога скрипта решава, ама то и в живота е така, като се закучи и не влиза, ако ще и 30 удара да имаш Та напоследък даже съм изпаднал в дигитален мазохизъм, като ме радва някой дребосък да ме разглоби с 8-2 в онлайн мач Толкова години така и не се научих да играя в защита, стоя си в долните дивизии и правя някакви голови шоута, че нападателките ми са ненормални
lyubohar
Цитиране
10 декември 2025
Сега погледнах и аз, имам 400 часа на PS. Грубо мисля, че играя на конзолата около 40% от времето, така че може би общо са ми 900-1000 заедно с мастър-рейс платформата. Не е зле за семеен човек с дете
morgoth_srs
Цитиране
10 декември 2025
Аз в игрите ми от топ 3 на тази година, съм направил около 320 часа . На останалите не съм смятал.
The_Doctor46
Цитиране
10 декември 2025
Жалко,че Steam recap не показва общо колко време си играл,или поне така си спомням.Може и да греша.Показва всяка игра отделно,но не съм сигурен за общото време.Аз имам със сигурност над 1500 часа само в Стийм.Имам и в Епик,в XBOX.Общо едно 2000 може и да съм направил.

On a side note,да се похваля(не знам дали е за хвалба),имам вече "селско" устройство.Все още не де.Съвсем случайно научих,че сестра ми ми е купула за подарък Nintendo Switch 2 за Коледа.Понеже все й разправям,че като съм на море,понякога в следобедите ми се иска да поцъкам,ама няма на какво.Нямам толкова пари,че да си позволя хем гейминг десктоп,хем гейминг лаптоп.Трябва да избирам и естествено избирам десктоп-а,а нали съм и ентусиаст... Ще го видим,ама като се знам как съм с контролер,ще е забавно.Има XBOX pro контролер в нас и прашясва здраво.Ползвал съм го 10 пъти и то не за друго,а да си направя соулсите по-трудни,само като майтап.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Charcharo
Цитиране
11 декември 2025
Дано да има Total War 40 000 довечера
Rostik79
Цитиране
11 декември 2025
Имаш предвид Game Awards 2025 ли?
Много бих искал да го гледам, но почва към 2.30 след полунощ, а същинските събития след 3.00 часа...
Да беше петък, можеше да го гледам, но преди работа няма как.
nightwarrior
Цитиране
11 декември 2025
Така е по-добре, на запис можеш да видиш пак интересните неща и да скипнеш кринджавите моменти.
Rostik79
Цитиране
11 декември 2025
Някак си не се научих на запис да гледам такива събития. Ако не е пряко, после вече губя интерес. Ще е ясно кой какво е спечелил, какво ново е обявено. То не, че е някакъв адреналин, но като знаеш, че си съпричастен със събитието в реално време, е различно.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.