Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Rostik79
Цитиране
22 януари 2026
Впрочем тези дни версиите на Far Cry 3 и Far Cry Primal за ПС5 ще получат пачове за 60 кадъра. Малко закъсняла работа, но за мен добър повод да си ги припомня, особено Primal, която е уникална игра и според мен недооценена.
Mitko6000
Цитиране
22 януари 2026
Те вече ги получиха. Вчера излязоха ъпдейтите. И за Blood Dragon също има. Логично беше. Те миналата година от нищото пуснаха ъпдейт за Far Cry 4. Най-добре да завършат списъка.

Аз също съм голям фен на Primal. Може би, най-прясната и уникална игра в поредицата.

LethianDream написа
Аватарът задължително ще го пробвам и него, щом е на Massive, просто тези пичове наистина правят качествени неща.

Преди няколко месеца добавиха и 3rd person. Иначе от първо лице, е малко като Far Cry на Пандора. Може и да ти хареса. Главната история не е кой знае какво, но геймплеят си ме ангажира стабилно. Сега трябва да мина и DLC-тата от Season Pass-а, след което и From the Ashes, което е отделно. Ама аз съм и малко пристрастен, защото съм фен и на филмите още от малък.

Едно нещо, което не може да се отрече на Аватар, е че е една от най-красивите игри на това поколение, чисто визуално. На Уби им е сила да правят визуално красиви светове.

lyubohar
Цитиране
22 януари 2026
Anno игрите са мега-добри и успешни, метроидвания версията на Принца беше супер, сега чакаме и нов Heroes. Игри като Rayman са си винаги добри. Имат много добри франчайзове, но за съжаление не са с мащаба да хранят цяла такава огромна компания.
Mitko6000
Цитиране
22 януари 2026
Според мен, пак казвам, проблемът е от мениджмънта. Хванали са се да правят прекалено много неща едновременно. И то става манджа с грозде.

Едновременно с това, гонят трендовете в индустрията (live service, open-world). Наблягат повече на количество, над качеството. Надявам се с това "преструктуриране" да се свестят малко и да не са толкова разпиляни.

Rostik79
Цитиране
22 януари 2026
Да споменем и чудесната Child of Light и една много симпатична игричка от две части Grow Home и Grow Up, която има вид на инди-игра, макар и от Юбисофт.
Май има нещо, че при малки игри правят бижута, при големи проекти ... не чак.

Макар че аз се кефя и на последните Фар Край игри, на новите Асасини (без Сенките), а на двете Дивизии имам стотици часове.

Mitko6000
Цитиране
22 януари 2026
Rayman Origins и Legends спадат в това число. Още един франчайз, с който нищо не правят вече от над 10 години.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.