Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
808
...
821
>
dzhiny
Цитиране
12 февруари 2026
LethianDream написа
Аз не харесвам типично стелт игри като Стикс, в които си на един шамар живот и нямаш арсенал от оръжия..Затова и не ме грабна като игра.
Тази може да е по различна. На мен ми допаднаха механиките в предната, но графиката нещо не ме изкефи никак, въпреки че не държа по принцип.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
LethianDream
Цитиране
12 февруари 2026
Може да си взема пакета с трите игри и да видя как еволюират
darkblue
Цитиране
13 февруари 2026
БААУУУУ

LethianDream
Цитиране
13 февруари 2026
На тоя пак ли му убиха кучето?
Rostik79
Цитиране
13 февруари 2026
Малко дървени лицевите анимации като за заглавие от 2026, и то за трейлъра. Снощи точно като си лягах ми излезе, че започва State of Play и се нагласих да погледам, но видях обратно отброяване 28 минути и се отказах.
The_Doctor46
Цитиране
13 февруари 2026
Сега видях,че на State of Play са обявили продължение Kena- Kena: Scars of Kosmora.Доста приятно ме изненада това.Първата игра съм я превъртал три пъти.Много готин арт,свят,комбат.Ember Lab казаха,че играта няма да има продължение,защото въпреки всеобщото одобрение и от геймъри,и от медия,не се е продала добре, и се отказват от гейминг разработките.На тях това им беше първи опит в гейминга.Те правят реклами и анимации доколкото знам.Явно са намерили финансиране и са решили да се върнат към "тъмната страна".

П.С. Нов Silent Hill ,но този път изглежда ще е от първо лице.Явно Konami копира CAPCOM с Resident Evil. Три SH игри в последните три години и всяка разработена от различно студио.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
13 февруари 2026
Йееееееее, мега добра новина, Докторе, Kena ми е любима игра! Писал съм им на лично преди години с молба да продължат играта. Просто толкова яка и успешна игра да няма продължение е грехота, въпреки че първата уж била просто "за да се пробват".
The_Doctor46
Цитиране
13 февруари 2026
Аз въобще не мислех,че някога пак ще захванат игрите,след като обявиха,че повече няма да разработват,защото е скъпо и сега хоп,нова Kena,че и тази година ще излезе.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
13 февруари 2026
Стискам палци да е тази година. Явно са осъзнали колко харесвана игра е Кена-та, а и заслужават да са на печалба.
The_Doctor46
Цитиране
13 февруари 2026
Според трейлъра ще е тази година,само трябва точна дата да дадат.То там не е до осъзнаване ,а до финансиране.При първата са си партнирали със Сони и явно от Сони са останали недоволни от продажбите.Сега изглежда Сони пак са им партньори ,та те ти от къде са парите.
The_Doctor46
Цитиране
13 февруари 2026
LethianDream
Цитиране
13 февруари 2026
Мен Кената не ми кликна, ама хич.. Може и да не издават нищо
The_Doctor46
Цитиране
13 февруари 2026
LethianDream написа
Е, как,щом на теб не ти е кликнало,значи пичовете няма да се занимават. Как да ти клинкне като ползва някои соулс механики,а както знаем ти си голям "фен".Да не говорим,че и е доста трудна на тази трудност,която се отключва след първо изиграване.
LethianDream
Цитиране
13 февруари 2026
Да, спомням си, че беше тегава за 15-те минути, които ме задържа пред екрана Ненужен шит!
morgoth_srs
Цитиране
13 февруари 2026
LethianDream написа

Що бе!? Тя на easy въобще не се усеща като soulslike
<
1
...
808
...
821
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.