Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Rostik79
Цитиране
19 февруари 2026
Понеже чета чат-пат обвинения как днес сценаристите ползват ИИ за писане на куестове в приключенските игри и затова са толкова еднообразни и скучни, та реших да тествам това обвинение и зададох на ЧатГПТ да ми направи един сайд-куест като му дадох няколко насоки - какъв тип е света, кратко представяне на общата концепция на игра и герой, изрично казах да не е куестът тип "отиди-вземи-донеси", указах му да има някакви неочаквани обрати и разклонения и ИИ-то изплю един куест, който честно казано чак ми се прииска да го изиграя
Имаше даже и скрит край на куеста (от няколко възможни) и дори го обвърза така, че да кореспондира много добре с глобалната концепция, която му бях задал и с перманентни последствия за света и опционално едно НПЦ да ти стане в резултат на куеста компаньон и т.н... . Така, че ако срещате глуповати и еднообразни мисии в съвременни игри, да знаете, че най-вероятно не ги е писало ИИ.
tenga
Цитиране
19 февруари 2026
Супер, значи вече ако видя тъп и глупав куест ще съм сигурен, че го е писал някой индиец на минимална ставка, който най-вероятно изобщо не му се занимава да се напрегне да измисли нещо готино. В крайна сметка разработчика като знае че плаща някакви къси пари за тия услуги и те едва ли очакват ефекта "УАУ" и се задоволяват за съжаление с тези резултати. Аз реално работя в подобна среда и част от услугите се вършат от индийска работна ръка и често има грешки, но в крайна сметка си казваш "е ОК, бъркат, но за 9 долара на час няма как всичко да е на топ ниво". Реално и да платиш повече на един германец, ефекта в крайна сметка няма да е по различен. Добре че имаме възможност да се възползваме от AI технологии и дано ни направят предстоящите игри все по-интересни и приятни.

От 5 дена не спират да ми излизат реклами абсолютно навсякъде са Crimson Desert и днес сутринта направо станах с намерението да си я поръчам на pre-order и до обяд вече го бях направил. Поздравления отново за AI, успяха да ми набият в подсъзнанието че тази игра трябва да я пробвам още в ден 1

dzhiny
Цитиране
19 февруари 2026
И при мен е така. Може би защото съм се интересувал от играта и съм я чакал, постоянно ми излизат постове и реклами. Но няма да се прецакам да давам пари предварително... Иначе и да не я пробваш от ден първи, като гледам няма обявено Денуво за сега, та може да я пробваш от ден втори евентуално хаха. Зависи колко си принципен
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.