Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Mitko6000
Цитиране
25 май 2026
Не знам дали има хайпнати, но на 27-ми излиза 007: First Light. Пре-ордърнах си я и ще се сцепя.
LethianDream
Цитиране
26 май 2026
Малко съм на кантар за Първата светлина. Ще видя първо ревюта и отзиви и ще реша, вероятно ще поизчакам
tenga
Цитиране
26 май 2026
Аз малко оттвърах козите, не съм влизал във форума от доста време, не ми остава време за игри.

Относно Първата светлина, не посмях да и направя pre-order след последният фейл на Пустинята. Възможно ли е вече всяка нова играя която излиза да не върви добре на PS5 базовата конзола или това с Пустинята според вас беше изключение? Честно казано ме е страх вече да поръчвам игри предварително, а никак не ми се дават едни допълнителни пари за PS5 Pro.

Mitko6000
Цитиране
26 май 2026
Пустинята не съм я играл, но от тоновете игри които имам и съм играл на PS5, не съм имал проблеми. PS5 Pro си струваше само за ентусиасти като излезе, но с настоящите цени си е направо загуба на пари.
tenga
Цитиране
26 май 2026
Аз също досега не бях имал проблеми, за първи път ми се случи на Пустинята, но четох някъде че тепърва излизащите игри ще бъдат тежки за стандартната конзола, та затова се питам дали Пустинята беше (и все още е) неправилно отпимизирана за PS5 или тепърва това предстои да виждаме за по-тежките игри.
LethianDream
Цитиране
26 май 2026
Все по-тежко ще става на нормалната петица, буквално ще се задъхва на новите игри. Едно време така като излезе Одисеята, на четворката й се стъжни, брутално сечене особено в градовете, където има много неща за рендеринг..

Аз, слава богу, си минах на про и нямам никакви грижи. Съветвам и вас да минете към нея, но трябваше преди това лято, че сега вдигнаха много цените. Аз хванах някакво английско про на супер оферта, даже ми дойде с два кабела за тока- английски и европейски.

Rostik79
Цитиране
26 май 2026
Рано или късно ПС5 ще почне да се задъхва, няма как хардуер на 6-7 години да е адекватен още дълго.
Но въпреки това бих казал, че петицата е отличен хардуер и може би ще се окаже от най-дълго-работещите Сони-конзоли. Имам предвид, че ще излизат игри за 5-ца още доста време нататък, дори и след дебюта на 6-цата (то май и до днес излизат нови игри с поддръжка на 4-ката).
Особено с Про-то, дето вика Летиан даже спокойно ще откараш първите 1-2 години след 6-цата, когато в игрите няма да има особено голяма разлика между поколенията, както стана при излизането на 5-цата.
И аз май добре, че я взех, че сега цените вече наистина дебели станаха, макар че ме заболя сърцето за такава сума като дадох.
LethianDream
Цитиране
26 май 2026
За гейминг не ме боли сърцето, че си ми е страст, виж за други неща като храна и дрехи (които са много по-важни и ключови) си ме наболява чат-пат
Mitko6000
Цитиране
26 май 2026
Който се кефи на Про-то, супер. Ама аз посмъртно никога няма да дам толкова пари. Ще си карам на дебелата 5-ца, докато работи. Освен да си играя беклога, май няма да се занимавам с други нови заглавия след тази година след като и Black Flag Resynced и Върколака излязат. Пък като излезе 6-цата, както е тръгнало, въобще няма да я взимам. Ако още имам време за гейминг следващите години, по-добре нов компютър да си сглобя.
Rostik79
Цитиране
26 май 2026
Чистата 5-ца към момента си е супер, Митко, не се притеснявай. Има буквално 5-6 заглавия, при които има по-осезаема разлика. При повечето, които са "PS5 Pro enhanced" разликата е някаква едва доловима - просто уж ъпскейлва малко по-бистро текстурите, иначе нито осветление, ниво ниво на детайли или физика примерно е подсилено. Може би при предстоящите игри от тази година и нататък ще се усеща все повече, но и на 5-цата пак ще си е ОК.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.