Просто, идеята ми беше, че нямам намерение да си взимам нова конзола. Особено когато 5-цата си бачка перфектно и има прекално много неща на нея да играя. Лаптопа ми и той е приличен. ![]()
Знам че говорех същите неща когато обявиха 5-цата, но този път действително няма какво да ми накъса нервите при нея, че да предприема нова покупка. При PS4 Pro-то шумът му беше най-големият минус.
Това са някакви шокиращи неща. Все едно наркоман да каже НЕ на дрогата, няма как да се случи
Митко, имай си деца, задомявай се, това не пречи по никакъв начин. Просто хлапето ти ще е геймър от малко, като при Любо
Митко не се притеснявай , че гейминга ще ти пречи на социалния живот. Мацките даже им е интересно като им кажеш плейстейшън, на една даже я снимах с петицата и си качи стори, 3-4 и никоя не се е смяла или да е било проблем. Разбира се, споменава се само, а не да си говорим за игри като тук. Трябва да има баланс, предполагам всеки мн е геймил, имал е и паузи и така, примерно случвало ми се е по месец и нещо да не пускам ps5, е примерно xbox s съм го замразил. Другото или цъкам само футбол мениджър докато ми писне и така![]()