Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Rostik79
Цитиране
08 април 2025
Най-после приключих с The Agency и съм доволен. Не знам дали се планират още сезони, но първият завършва с доста нишки за разказване. Не знам как е оригиналният френски сериал, по който е правен този, но мисля, че го има и него в Showtime и може да го загледам да сравня да видя паралелите. Сигурно ще е по-добър, французите имат добри традиции в екшън филмите и политико-шпионски трилъри. Може би в Европа са най-добри.
В The Agency имаш действие в Украйна и Беларус покрай Руската инвазия. Предполагам във френския ще е някаква война в Африка покрай техните колонии.
lyubohar
Цитиране
08 април 2025
Идвам да препоръчам на Летиан новия филм на режисьора на Parasite и Snowpiercer - Mickey 17. Много откачен филм, отдавна не бях гледал такъв mindfuck. Напомня ми на Brasil. Патисън е невероятен както винаги - един от най-недооценените актьори, според скромното ми мнение.
Rostik79
Цитиране
09 април 2025
Къде го гледа, сякаш по кината не го виждам? Май го има на банани?

Аха - проверих - филмът е на Warner Bros, би трябвало да се появи значи на MAX по някое време.

LethianDream
Цитиране
09 април 2025
Ах,ах, точно се гласях да го гледам на кино, ама ми се стори много шантав трейлъра и викам, айде ще го изчакам на торент или стрийминг. Дават го все още в кината, но в разни неудобни за мен късни часове. Тази седмица летя за Хонконг, дано около Великден, като се прибера, успея да го гледам. Огромен фен съм на Паразит и на Снежния снаряд, щом казваш, че Мики-то е топ, значи ще намеря време да го гледам
lyubohar
Цитиране
09 април 2025
Да, свалих си го отнякъде.

Не знам дали е "топ", странен е много, а и имам още половин час, че не можах да го догледам онзи ден. Но със сигурност е много по-шантав от трейлъра и не е за всеки, но лично мен ме забавлява много

Rostik79
Цитиране
15 април 2025
Първи епизод на TLOU от втория сезон ... Отново с възхита виждам как може би за първи път в историята на игровите адаптации всичко е толкова добре пресъздадено. Буквално сякаш са взели цели синематици и сцени и са ги филмирали 1:1. При това направено с добър бюджет - реквизит, декори, грим ... За съжаление все още не мога да приема Бела Рамзи за Ели с тази смешна физиономия. Нищо за момичето, ама изглежда направо нелепо, макар иначе да играе добре. Жената на Томи също е малко криндж. Вместо готината мацка от играта ... ами да сложим възпълничка афро-американка, ОК? Тези елементи не са добре пресъздадени
Аби е много добре избрана. Също онзи японец - сигурно е актьорът, който е правил и игровия образ.
The_Doctor46
Цитиране
15 април 2025
В Уебкафето са пуснали някакво мини ревю и хич не е положително за първия епизод.Не става въпрос за света на сериала,който си беше 1:1 с играта още в първия сезон,а по-скоро за сюжета,който се превърнал в "шаблон".Аз едва ли ще го зяпам сега.Първия сезон е един от малкото сериали,които съм гледал и беше добре.Имам да си доиграя двойката,а като излязат всички серии,може и да пробвам втория сезон.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
vldir
Цитиране
15 април 2025
Всички герои са ги заменили с латиноси или черни. Рамзи като се оцъкли направо ще ми се пукне кинескопа на тв-то. Що за каст е тва не знам.Най-тъпото е тези лесбийски простотии.
lyubohar
Цитиране
16 април 2025
Чак пък всички, няма ли да е странно да са оцелели само белите Лесбо историята си я имаше и в играта.
Rostik79
Цитиране
16 април 2025
Даже Дина (на Ели гаджето) е по-готина в сериала
nightwarrior
Цитиране
22 април 2025
Малко груб коментар във връзка с каста но ме разсмя:

Why does abbey look like Ellie and Ellie looks like a botchling?

Rostik79
Цитиране
22 април 2025
Хех, то това изобщо не е грубо. Интернетът е пълен с ебавки по адрес на Ели (от сериала) и как изглежда. И в повечето случаи съм съгласен. Някои са доста сполучливи.
lyubohar
Цитиране
22 април 2025
Вторият епизод беше брутален. Както и се очакваше. Странно защо разкриха коя е Аби от самото начало. Аз слушам и подкаста, там вероятно ще обяснят.

Направи ми впечатление изключително слабият CGI в момента, в който зомбитата започнаха да излизат от снега. После вече минаха на хора с грим и си беше супер. Но имаше един кратък момент, в който беше брутално зле и развали immersion-а. В Days Gone ордите се движат много по-реалистично.

Rostik79
Цитиране
23 април 2025
Реших сякаш да изчакам поне два епизода на TLOU да се съберат, вместо да гледам втори епизод, и затова загледах филма TRAP (2014) на набедения за хорър-майстор шарлатанин М. Н. Шаямалан. Средняшки трилър с множество дупки в сюжета. Не знам Шаямалан къде и как живее, но много често във филмите си демонстрира някакви абсурдни нива на непознаване на света, т.е. нелепи диалози и ситуации, които никога не биха се случили в реалния свят.
LethianDream
Цитиране
23 април 2025
Приятен си беше Трап-а, признай си Много радваща роля на Джош Хартнет. И култовия смях накрая ала "къде сте тръгнали да се мерите с мен, мишки". Готино филмче.
Винаги много ми е харесвал Шаямалан, страхотни или много добри идеи има във всичките си филми (Шесто чувство, The Happening), но при самото изпълнение нещо малко винаги не му достига, за да станат филмите му наистина отлични..
Щерка му също почна да режисира и разцепи мрака още с дебюта си "The Watchers".
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.