Догледах го този - казва се Nobody Sleeps in the Woods Tonight. Нещо като полска версия е на Wrong Turn или Hills Have Eyes. Горе-долу става. Даже има и втора част.
Сега ще захвана един френски сериал по Нетфликс, уж хорър - казва се Marianne да го видим как е.
Точно пък развитието на персонажите на мен ми е скучно - часове диалози, флашбеци и сълзи. Харесвах като юноша Кларк/Азимов точно защото много подробно и напоително обясняваха технически детайли - как работят роботите, как работят двигателите на космическите кораби, описание на разни технологии и т.н...
https://www.imdb.com/title/tt5501104/?ref_=nv_sr_srsg_2_tt_8_nm_0_in_0_q_border
Впрочем знаех, че Кроненберг и Виго Мортенсен са станали някакви другарчета през годините - в четири негови филма играе Виго, а самият Виго пък има собствен филм (режисьор и сценарист), за който не знаех - казва се Falling (2020), в който малка роля има и Кроненберг.
Това, което не знаех е, че през почти цялото си кино-творчество Кроненберг работи само с един композитор и това е Howard Shore - същият, който прави култовата музика за Властелина на пръстените.
Както казва един популярен БГ стриймър: "Няма лоши цици! Има малки цици, но малките цици, не са лоши цици." ![]()
Много по-интересен ми беше от Hereditary, който ще запомня само със (СПОЙЛЕР) една отсечена глава.