Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
294
...
302
>
lyubohar
Цитиране
15 юли 2026
Точно има вид на мега-прост чалгар-комплексар, който би се правил на велик с фалшива пушка
Rostik79
Цитиране
15 юли 2026
Малко се отклоняваме от темата, но това отдавна го забелязвам - особено сега като гледам БНТ покрай мачовете и виждам Божинката и Благо Джийзъса както и много други тъпанари как постоянно ги разнасят из телевизиите и се чудя защо обществото не само, че толерира посредствеността и глупостта, ами и сякаш му се радва и го бута непрестанно на преден план. Дори нямам предвид неща като пошлост, лош вкус и кич - тези неща ги приемам малко или много, ами чисто и просто нисък интелект, ниска култура, ниско възпитание...

Stop making stupid people famous!

BossOfGermany
Цитиране
16 юли 2026
Стоянката е доста начетен и интелигентен пичага, просто нарочно се прави на клоун.
BossOfGermany
Цитиране
16 юли 2026
@igra4
@Toxic VI / @ToxicClassic (До ден днешен се чудя кой е истинският 🤣)

Я си дайте и вашето мнение относно Стоянката (ако имате такова де), че ми е много любопитно да го чуя.

BossOfGermany
Цитиране
16 юли 2026
https://m.youtube.com/watch?v=vyCwHaSAZ60-0Y_QvSDQutC-0LvQtdCyINC10LrRgdC-0YDRgdC40LfRitC8
Beta rainbow cuck vs Based Orthodox Chad
igra4
Цитиране
16 юли 2026
Босче, Стоян е умен и прави шоу. Разбира се че го подкрепям и ми харесва контента, перфектен е за разпускане и забравяне за проблемите. Отделно винаги съм подкрепял хора с мнение, позиции, интересни и не сливащи се със стадото, човека си е направил имената трейдмарк. Нещо подобно сме и ние с токсик, останалото е никове и стадо с един общ мозъчен тръст 😁
BossOfGermany
Цитиране
16 юли 2026
igra4 написа
Босче, Стоян е умен и прави шоу. Разбира се че го подкрепям и ми харесва контента, перфектен е за разпускане и забравяне за проблемите. Отделно винаги съм подкрепял хора с мнение, позиции, интересни и не сливащи се със стадото, човека си е направил имената трейдмарк. Нещо подобно сме и ние с токсик, останалото е никове и стадо с един общ мозъчен тръст 😁

🌟🌟🌟🌟🌟
bojosan
Цитиране
16 юли 2026
Aз започнах Игра на тронове понеже покрай мен се изпребиха да го хвалят, първата серия горе долу, позаинтригува ме, но стигнах до четвърта от първия сезон като на всяка една заспивах ( гледам тв само вечер преди лягане), отделно се обърках от толкова много имена , царства, затрупаха ме с с тонове измишльотини и май до тук ще си остана. Може и да е интересен нататък но от това което видях до тук си е чиста боза.Засега го спирам.
ToxicClassic
Цитиране
16 юли 2026
bojosan написа
Aз започнах Игра на тронове понеже покрай мен се изпребиха да го хвалят, първата серия горе долу, позаинтригува ме, но стигнах до четвърта от първия сезон като на всяка една заспивах ( гледам тв само вечер преди лягане), отделно се обърках от толкова много имена , царства, затрупаха ме с с тонове измишльотини и май до тук ще си остана. Може и да е интересен нататък но от това което видях до тук си е чиста боза.Засега го спирам.

По-добре си гледай твоите филми от хъба преди да си лягаш... Късно ти е вече за тронове-мронове докато бяха актуални преди близо десетилетие...

BossOfGermany Грам хабер си нямам какво точно имаш предвид относно кой е "истинския" Toxic.
Що се касае за въпросния персонаж с псевдоним "Стоян еди къв си" - махленски 40г джигит който не може да излезе от филма който аз и мой авери отдавна сме изиграли докато сме били на по 24-25... Вече си имам жена (за разлика от 99% в тоя форум). На бас се обзалагам че повечето и при платените жрички сигурно не са ходили още, а ако не се лъжа всички активни тук сте на по 30+...
Бая неща имах за казване, но по-добре нека си затворя устичката че още малко и ще вземат да кълнат...

“Happiness is not something readymade, it comes from your own actions.” - Dalai Lama
igra4
Цитиране
16 юли 2026
Божо, тая боза гейм ъф тронс, даже не съм си правил и труда, да почвам да я гледам, не е за теб.
bojosan
Цитиране
16 юли 2026
igra4 написа
Божо, тая боза гейм ъф тронс, даже не съм си правил и труда, да почвам да я гледам, не е за теб.
Не си сгрешил брат, това е много тегаво да знаеш, не си губи времето.
LethianDream
Цитиране
17 юли 2026
Братя, тая "боза" я гледахме преди години, вече забравих кога излезе. Идеално фентъзи за убиване на времето. Всичките сезони са чук за разлика от книгата, която е тъпа, но за сметка на това обемна

А битката между Оберин и Планината е абсолютна класика в жанра, ето ви да си я гледате:

BossOfGermany
Цитиране
17 юли 2026
igra4 написа
bojosan написа
igra4 написа
Не си сгрешил брат, това е много тегаво да знаеш, не си губи времето.
bojosan
Цитиране
18 юли 2026
LethianDream написа
Достоен и закономерен край на един предател който най после си получи заслуженото задето снасяше поверителна информация на Кали и братя Кастаньо. Иначе тая мъжка блудница се правеше на много честен, а всъщност е долно корумпирано ченге.
LethianDream
Цитиране
20 юли 2026
Гледахте ли Одисеята на Нолан?

Аз ще го разпукам довечера на Аймакс, нямам търпение! Огромен фен съм на Нолан, убеден съм, че филмът ще е страхотен.

<
1
...
294
...
302
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.