hategame logo
Assassin’s Creed Syndicate с разочароващо представяне
пуснато на 12 февруари 2016 от pseto
syndicate 3

Съвсем наскоро научихме, че Assassin’s Creed няма да се сдобие с издание през 2016 година. Чудите се каква е причината? Финансовите резултати на Ubisoft ни дават представа за нея. А именно – последното заглавие от серията не е оправдало очакванията.

„Assassin’s Creed Syndicate записа по-бавна от очакваната премиера в невероятно конкурентна среда“, посочват Ubisoft. Не научаваме обаче конкретни продажби за играта.

Тъй или инак слабото представяне на Assassin’s Creed Syndicate явно е накарало Ubisoft да преосмислят бъдещето на поредицата. Наскоро научихме, че тази година няма да се появи заглавие от серията. Единствения подобен случай досега беше през 2008 година. Не е известно и какво ще включва следващия Assassin's Creed - слухове твърдят, че действието ще се развива в Египет.

Самите финансови резултати на Ubisoft показват значителен спад в приходите. За периода октомври-декември на миналата година те са 561.8 милиона евро. За сравнение в същия период през 2014 година те бяха 809.7 милиона евро.

Ubisoft променя и прогнозата си за цялата си финансова година, която ще приключи на 31 март. Компанията предвиждаше печалби от 200 милиона евро, но сега очакванията са за 150 милиона евро. По-ниска е прогнозата и за приходите - 1.36 милиарда долара.

Коментари
vldir avatar
vldir
12 февруари 2016
Аз още не съм я довършил. Нещо ми омръзва като поцъкам 30-40 мин.
pseto avatar
pseto
13 февруари 2016
И при мен беше така. Цъках я по час, я повече да видя дали в някой момент ще ме "хване", но уви - абсолютно нищо такова.
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
12 февруари 2016
Изтрит коментар
hyper avatar
hyper
12 февруари 2016
Като видях как е стъпка назад в свободата и красотата (разнообразието из града) и дори не съм се засилил да я тегля.
undefined
pepito
15 февруари 2016
египет звучи много зле
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл