hategame logo
Assassin’s Creed Syndicate – трейлър за PC дебюта
пуснато на 19 ноември 2015 от pseto

Трейлър по повод на PC премиерата за Assassin’s Creed Syndicate се появи в интернет. Видеото е късичко – само около минута, като ни представя главните герои Иви и Джейкъб.

Всъщност клипчето е доста подобно и на онова, пуснато по повод на дебюта за PlayStation 4 и Xbox One. С разликата, че виждаме всичките високи оценки, които конзолната версия получи миналия месец.

Тук обаче Assassin’s Creed Syndicate е в рубриката хейт ревюта. Въпреки по-доброто си техническо състояние, сравнено с миналогодишния Unity, заглавието има доста по-кух и лесен геймплей, напомнящ на по-старите игри от серията.

Тъй или инак обаче и PC геймърите вече имат възможност да разцъкат Syndicate.

Коментари
darkblue avatar
10yo10f
19 ноември 2015
тази вечер ще я пробвам. Да видим колко от хатеревюто ще съвпадне с моето мнение
vldir avatar
vldir
19 ноември 2015
Само заради асасинката ме кефи
pseto avatar
pseto
19 ноември 2015
Аз играх в сигурно 90% от времето с нея, когато имах избор между двамата. И мисиите само с Джейкъб ми бяха гига скучни. Най-вече защото бяха някакви такива... обикновени.

@10yo10f - ще видим, ще видим.

darkblue avatar
10yo10f
20 ноември 2015
Пробвах снощи играта, някъде 2 часа поиграх и не съм видял всичко. За сега чувствата ми са смесени. Псето е прав за града че изглежда доста доунгреид спрямо юнити. Зградите са доста нали изчистени, но не съм напълно сиг ама по това време мисля че така са изглеждали , поне като сам виждал стари снимки на София или Варна почти са така. Малко нали ми изглежда все едно сам пуснал играта на мин. граф. настройки и са премахнати джиджаните неща. Иначе самата графика не е лоша. Върви ми всичко на крайни настройки. Дразни ме това че има някакъв филтър дето кара да изглежда всичко като леко пластмасово пластелинено такова. Забелязах че нямам отражение в локвите а само сянка, не знам дали проблема е от моето PC че не смогва или самата игра е направена така. Др което ми направи впечатление че Джейкъп се бие малко странно такова.. леко движенията му все едно са забързани. Айвито ме кефи доста и определено винаги ще играя с нея, обаче пак тя бяга някак си изкуствено не така плавно и готино както в др асасини.. не знам защо така са го направили. Това дето няма толкова народ както в юнити ми хареса... то така или иначе ме дразнише толкова народ навсякъде. Може би изглежда нали безлюдно защото пътищата са доста широки... явно заради каретите които караш / състезаваш. Ако беше пълно с народ както в юнити и да караш карети.. малко ще ми бие на кармагедон хахахах. Куката с въжето - не съм стигнал до там още за да ми го дадът. Стелта ми хареса , мн по добър е от предните части... крали са малко от томб райдъра когато умираш и показват смърта ти. Айви пък ми прилича малко на демон хънтара от диабло 3. Това за левела с нпс-тата не е толкова зле.. поне да знаеш да не влизаш в излични битки и в witchera е така.. моб с 10 lvl над теб няма смисал да го биеш ако играеш на по висока трудност. Не ми хареса това с клякането и тогава слага качулката, за самите мисии които казвате че нали е едно и също не знам .. то като се замислиш какво да има в един такъв тип , все едно в батмана някой да каже ми само вървиш и пребиваш, кои знаи какви иновации не може да има. въпроса е да не биеш само в стил гриндене. За сега съм на мнение че ще я играя ама след Witchera. Иначе за сега няма да я купя. Като дойде време ще видим. А Псето отностно историята на близнаците не знам за 2 часа игра казват по малко кои са що са, твоето мнение не разбрах ти си я превъртял и знаеш че нищо не се казва повече ?
Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
20 ноември 2015
LMAO гаврата в коментарите на този трейлър
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл