hategame logo
Assassin’s Creed Unity безплатен за PC
пуснато на 17 април 2019 от pseto
unity notre dame
Assassin’s Creed Unity в момента се предлага безплатно за PC. Причината? Естествено, че тя е горялата катедрала Нотр Дам. В знак на солидарност Ubisoft ще пуснат играта – развиваща се по времето на Френската революция – за свободно сваляне в Uplay.

Така ако сте изпуснал заглавието ще можете да му хвърлите едно око. Не само това – можете да обикаляте колкото ви душа иска из Нотр Дам, с чието детайлно пресъздаване Ubisoft се хвалеше неведнъж.

Заедно с това компанията ще даде и 500 000 евро за реставрацията на катедралата – фондът за това към момента вече премина границата от над милиард събрани долара.

Самият Assassin’s Creed Unity беше приет адски негативно. Най-вече заради катастрофалното си техническо състояние, включващо безброй бъгове. В месеците след това играта беше оправена в прилична степен, но все пак минуси като например кухия главен персонаж и незапомнящата се история си оставаха налични.

Но на харизан кон зъбите не се гледат, нали?

Коментари
vanmx avatar
vanmx
22 април 2019
Ubisoft си направиха най-мощния и очакван маркетинг покрай този пожар. Този половин милион дарения, ще се окаже инвестиция, която вероятно ще започне да се възвръща веднага след като AC: Unity стане отново платена

https://www.bbc.com/news/newsbeat-48004285

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл