hategame logo
Assassin’s Creed Unity с ново DLC... и то вече е платено
пуснато на 21 януари 2015 от pseto
secrets of the revolution
Assassin’s Creed Unity вече се сдоби с няколко DLC-та и то напълно безплатно - Ubisoft се извини за сървърните проблеми при дебюта на играта с отворен свят. Всъщност пакетът Dead Kings получи доста добри отзиви за голямото количество съдържание, което предлага.

Поредното DLC за Assassin’s Creed Unity обаче е платено. То се нарича Secrets of the Revolution, като включва три нови мисии, девет оръжия и пет брони. Интересно е, че част от съдържанието вече се е предлагало като „ексклузвини награди“ за различните платформи, на които е наличен Unity. Явно в последно време и тази дума е сменила значението си.

Пакетът със съдържание ще струва 5 британски лири или 14 нашенски лева. Цена, която изглежда малко височка. Особено сравнено с напълно безплатният Dead Kings. Ако обаче притежавате сезонен пропуск за Assassin’s Creed Unity, то DLC-то Secrets of the Revolution ще може да бъде свалено безплатно.

Предстои да видим дали още пакети със съдържание ще бъдат пуснати безплатно за геймърите или Ubisoft смятат, че са се извинили достатъчно за ужасяващия дебют на играта си и е време да поспечелят още пари.

Коментари
undefined
Vladimir
22 януари 2015
Никак не ме зариби тази игра и преди малко я изхвърлих в коша, ншщо че съм дал 25 кинта за нея. Стелта според мен е развален отвсякъде.
pseto avatar
pseto
22 януари 2015
То много неща или са развалени, или просто не са подобрени достатъчно... но не мога да си представя, че Unity може да ми хареса за повече от 10-на часа. Разглежда малко Париж човек, ако не се изнерви на бъговете и толкоз, играта се изчерпва... много ми се ще да кажат Ubisoft как вървят продажбите, ама малко се съмнявам.
undefined
10yo10f
22 януари 2015
Майко ши падна.... има вече 2 dlc-та фрее yessss... ооппссс чакай малко тя играта не работи.... хахахахаха.. толкова да ме изнервиха тея че не може да бъде... като изключим бъговете историпята е толкова куца ... стил здрач - аз я обичам и тя ме обича ама не.. не можем да сме заедно.. омг.. кат искам такива неща ще си пускам филми тип жанр драма.
pseto avatar
pseto
22 януари 2015
Да, историята никак не ми се понрави, прекалено банална и в духа на сапунките. И любовната нишка, и главната история - поредното copy&paste от предишни Assassin's Creed игри...
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл