hategame logo
Assassin’s Creed Unity – видео за DLC-то Dead Kings
пуснато на 07 януари 2015 от pseto

Видео за DLC-то Dead Kings за Assassin’s Creed Unity се появи във виртуалното пространство. Него можете да видите над статията, като ни показва какво можем да очакваме от добавката към играта.

Накратко – Dead Kings включва сингъл кампания, която се развива след събитията в основната игра. Главният герой Арно разкрива множество подземия, в които са погребани френски крале – от което идва и името. В тях обаче няма единствено скелети, прах и паяци. Напротив, куп грабители са нападнали гробниците с идеята да забогатеят бързо – а присъствието на Арно не е никак желано.

Освен тази сингъл кампания, в Dead Kings ще бъдат добавени нови предмети, разследвания на убийства, кооперативни мисии и др. Ще е възможно новите предмети, които се отключват в DLC-то да бъдат използвани и в основната кампания.

А най-хубавото е, че всичко това е безплатно. Като извинение за ужасните проблеми на Assassin’s Creed Unity при премиерата на играта, Ubisoft ще предложи всички бъдещи DLC-та безплатно. А едно от тях е именно Dead Kings. Добавката чакаме идната седмица за PC, PS4 и Xbox One.

Коментари
rosniak avatar
rosniak
08 януари 2015
Брех че извинение- браво на Ubi, ама дано са си взели поука и вече не прибързват.... А дано, ама надали.....
pseto avatar
pseto
08 януари 2015
Може и да са си взели, но в интерес на истината доста се съмнявам. Ще видим - и по-абсурдни неща сме виждали в този свят от това разпространител да схване, че се е осрал.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл