hategame logo
Дузина арестувани в Индия заради PUBG Mobile
пуснато на 15 март 2019 от pseto
pubg mobile
Близо дузина души са били арестувани в Индия... защото са играли мобилната версия на Playerunknown’s Battlegrounds. Новината идва малко след като стана ясно, че в четири индийски щата цъкането на заглавието е било забранено.

Да, точно така. А причината за това – притеснения, че PUBG Mobile е прекалено пристрастяващ за младежите и води до спад на оценките им.

Доколкото подобни забрани има и на други места, то едва ли полицията действа толкова бързо като индийската. Защото над 10 души вече са били хванати в крачка, играейки PUBG Mobile на своите телефони. Разкрива се, че в някои случаи младежите са били толкова вглъбени, че дори не са усетили приближаването на органите на реда.

Доколкото първоначално играта на PUBG Mobile се наказва с глоба, то повторни провинения могат да стигнат и до съда. Което... изглежда прекалено тежко наказание за игра на мобилно заглавие. Но всичко в името на образованието на бъдещите поколения, нали?

Коментари
nightwarrior avatar
nightwarrior
16 март 2019
Повече от 1/5 от населението им е под линията на бедността. По доста краища на страната, ако детето е момиче директно се стига до аборт. Изнасилванията на жени и деца си продължават с пълна сила. Но виж, PUBG на телефона... това вече е нетърпимо. Добре че имат правилните приоритети.
pseto avatar
pseto
18 март 2019
Е, поне играта на PUBG не води до публични екзекуции или там кой знае какви племенни закони имат в Индия, тъй че пак е стъпка в правия път.
igra4 avatar
igra4
17 март 2019
По скоро 3/5 от населението им е под прага на бедността. Цели големи градове гета.
nightwarrior avatar
nightwarrior
17 март 2019
И аз така мислех, ама погледнах статистиката, водят ги 22% и нещо.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл