hategame logo
Излезе Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered
пуснато на 01 април 2020 от pseto
mw2cr-screenshot-5
След куп слухове Activision най-накрая потвърди, а след това и пусна в продажба Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered. Както бихте се досетили по заглавието става дума за преработена версия на играта...

...но тя временно ще е налична само за PS4. В момента можете да си купите заглавието там срещу 20 евро.

Версии за PC и Xbox One също са потвърдени, като те могат да се поръчат предварително. Тях ще можете да цъкате в края на този месец. С други думи PS4 ексклузивността е едномесечна.

Другата уловка е, че преработена е само сингъл кампанията на заглавието. Мултито на играта не е налично. А както добре знаем Call of Duty никога не се е славел с дълги кампании.

Любопитен факт е, че Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered няма да се продава в Русия. Причината вероятно е противоречивата мисия No Russian, в която избиваме цивилни на летището. Заради нея, вероятно за да не си навлече проблеми с местната власт, Sony отказва да продава заглавието в страната.

Оригиналният Modern Warfare 2 не бе пуснат в продажба, докато нивото не бе изрязано. И изглежда същото трябва да се случи и за подобрената версия.

Коментари
LiquidSnake avatar
LiquidSnake
01 април 2020
Честно само луд би си купил такава ремастирана помия
sClass avatar
sClass
01 април 2020
Ако някой не я е играл, може да я купи. Но са се уплашили да пуснат мулти, за да не се окаже по-играно от това на новата.
pseto avatar
pseto
02 април 2020
Наистина човек като си представи колко са кратки кампаниите на Call of Duty... странно предложение, но пък и цената не е чак толкова висока.

Предполагам, че CoD маниаците ще я купят заради принципа. Обикновено Activision си ги прави добре тези сметки.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл