hategame logo
Mirror’s Edge Catalyst и Star Wars Battlefront скоро безплатни в Origin Access
пуснато на 09 октомври 2016 от pseto
mirror's edge catalyst 1
С няколко нови игри ще се сдобие Access – премиум услугата на Electronic Arts, която периодично добавя пълни заглавия в тъй наречения си Vault. Последните няколко ще са Mirror’s Edge Catalyst, Star Wars Battlefront и EA Sports UFC 2.

Всъщност това са игрите, налични за EA Access – версията на услугата за Xbox One. За PC екстрата се нарича Origin Access, като няма да предлага EA Sports UFC 2, а само Mirror’s Edge Catalyst и Star Wars Battlefront. Причината за това е, че MMA играта чисто и просто е налична само за конзоли.

Заглавията ще бъдат добавени до края на годината. Кога точно предстои да бъде уточнено.

Интересно е, че Mirror’s Edge Catalyst се появи в продажба през юни. Така по всичко изглежда по-малко от половин година след премиерата си ще може да бъде изиграна и безплатно. Star Wars Battlefront пък се появи в продажба през декември миналата година.

Иначе Origin Access/EA Access струват около десетина лева месечно. За тази сума получавате възможност да играете всички игри във Vault-а на услугата – без ограничения. Ако обаче ви изтече абонаментът вие ще трябва да го подновите, преди да имате възможност да продължите с цъкането на заглавията.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл