hategame logo
Origin Access с безплатен едноседмичен достъп
пуснато на 16 февруари 2017 от pseto
origin access 1
Origin Access ще може да се пробва напълно безплатно, научаваме от официално съобщение на EA. Става дума за една седмица, в която можете да тествате услугата, без да платите и стотинка.

Какво трябва да направите, за да се възползвате от промоцията? Ситуацията в интерес на истината е леко странна. Нужно е да изберете една от две опции – за едномесечен или годишен абонамент на Origin Access. Първото струва десетина лева, а второто – към 60. Когато се случи това безплатният период ще започне да тече.

Не е нужно обаче да плащате каквото и да е предварително. Напротив, плащането ще се случи след седмия ден. Така ако решите, че не ви се дава нищо за Origin Access… то трявба да си прекратите абонамента преди изтичането на 7-те дни.

Малко сложна история за десетина лева. Но пък ако не ви се дава нищо, то можете да видите за какво иде реч в Origin Access.

Самата услуга реално не е никак лоша. Някои нови игри на EA – включително и Battlefield 1 – могат да се играят 10 часа в пълния си вид. Идния месец и Mass Effect: Andromeda ще може да се цъка в Origin Access. Заедно с това има и куп по-стари заглавия, които можете да играете без пари (стига да имате валиден абонамент за услугата).

Коментари
God avatar
God
17 февруари 2017
За 7 дни ще могат да се врътнат сингълите на Battlefield 1 и Miror Edge Catalyst, дори ще има време и за малко Battlefront. Къде е уловката
Mass Effect: Andromedа май ще можеш да си я цъкаш само ако си я преорднал.
pseto avatar
pseto
17 февруари 2017
При Battlefield 1 нямаше подобно ограничение, за да се възползваш от тестовия период. Аз изиграх прилично време на PC-то, после добавих малко на PS4-ката (понеже по традиция сърцето ми спира, когато трябва да играя шутър с джойстик). Вероятно визираш оная опция за цъкането седмица предварително. Което... може би е така, аз като писах една статия останах с впечатление, че е нужен единствено абонамент за Origin Access.. ама може и да съм недогледал нещо.

Но почти сигурно поне като излезе Andromeda би трябвало да може да се цъка 10-те часа в Access.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл