hategame logo
Naughty Dog разкриват подробности за The Last of Us, ще има мултиплейър компонент
пуснато на 07 февруари 2012 от pseto
the last of us
Новата игра на Naughty Dog, носеща названието The Last of Us и представена през декември миналата година, ще има и онлайн компонент. Това бива обявено от компанията, популярна с хитовата си серия Uncharted.

Интересно е обаче, че все още няма подробности как ще изглежда този елемент от играта. „Работим върху куп идеи, но не сме решили нищо в момента. Знаем със сигурност, ще мултиплейърът ще е як”, казва Брус Стрейли, шефът по разработката на играта пред изданието Game Informer.

Разбира се, игрите от трето лице стил The Last of Us и Uncharted винаги имат кооперативен режим, тъй че вероятно можем да очакваме подобен и тук. Дали обаче няма да има и някакви варианти на класическите детмач, capture the flag и т.н.?

Иначе, освен фактът, че играта ще има мулти, Naughty Dog разкриват и някои детайли за главните герои. Ако не искате да ги знаете до излизането на играта, можете да пропуснете този пасаж.

Както знаем от появилия се през декември миналата година трейлър, главните персонажи са 2-ма. Първият път си помислих, че са баща и дъщеря, но се оказва, че врътката е различна. Мъжът – Джоел – е близо 50-годишен, като се занимава с контрабанда на оръжия и лекарства . Той обещава на свой умиращ приятел да заведе другия герой – 14-годишната Ели – до безопасна карантинна зона.

Що се отнася до самата Ели, тя се интересува от различни реликви и артефакти от света преди да настъпи апокалипсисът, който го е разрушил. Несъмнено по време на историята тя ще разкрива разни детайли за всички, което геймърите намират в света.

Общо взето, това звучи доста интересно. А и Naughty Dog са доказали, че ги бива в това да правят качествени кинематични игри. Иначе, The Last of Us ще се появи на пазара в края на 2012 година, като това е най-добрият възможен сценарий. Възможно е това да се случи и в началото на 2013-та.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл