hategame logo
Pathfinder: Wrath of the Righteous е в Kickstarter
пуснато на 06 февруари 2020 от pseto
pathfinder wrath of the righteous
За Kickstater напоследък чуваме съвсем рядко, особено ако става дума за класически гейм продукти. Към момента сайтът е по-скоро специализиран в бордовите игри. Но все пак руското студио Owlcat, което ни донесе страхотният Pathfinder: Kingmaker, се насочва към платформата за новата си игра.

Pathfinder: Wrath of the Righteous.

Тя бе потвърдена миналата година, а ето, че част от нейния бюджет ще дойде от Kickstater. Да, точно така – минималната сума от 300 000 долара вече е достигната. И въпросът е докъде ще стигне продължението на Pathfinder: Kingmaker.

Както обикновено има какви ли не награди, ако се достигне определена сума в Kickstater – всичко можете да видите тук. Видео за Pathfinder: Wrath of the Righteous можете да видите под статията.

Pathfinder: Kingmaker беше една от най-силните игри на 2018 година, особено за любителите на изометричното олдскул RPG по правилата на Dungeons&Dragons. Играта все пак имаше и своите минуси, които можем да се надяваме да не фигурират в продължението.

Коментари
rosniak avatar
rosniak
06 февруари 2020
А аз снощи започнах Pathfinder: Kingmaker.
pseto avatar
pseto
06 февруари 2020
Бравос, сега те очакват 3-4 експерименти с билдове, докато намериш нещо, което ти допада и продължиш нататък. Както се говорили задълже качваш мода за респек, че иначе си труп в тази игра.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл