hategame logo
Saints Row: The Third Remastered обявен официално
пуснато на 07 април 2020 от pseto
saints row the third
Е, това беше бързо. След като наскоро се появиха слухове за подобрена версия на Saints Row: The Third, тя бе обявена и официално. Видео за нея можете да видите под статията.

Тя ни показва сравнение между оригиналната игра и нейната Remastered версия. Обещава се по-добра графика, по-впечатляващи визуални ефекти и още.

Не само това, но и Saints Row: The Third Remastered включва и друга интересна екстра – всички DLC-та на заглавието досега. Според трейлъра те възлизат на над 50 броя.

Датата на премиера? 22 май. Платформите са PC, PS4 и Xbox One.

Коментари
Mitko6000 avatar
Mitko6000
07 април 2020
Не беше изненада за никого.
sClass avatar
sClass
07 април 2020
Играта е добра но не се нуждае от такава версия. Мързи ги и нямат талант да правят истински ремастъри на по-стари игри като първия saints row.
Mitko6000 avatar
Mitko6000
07 април 2020
Такъв е пазара днес, за съжаление. Масово изкарване на ремастъри, с почти никаква разлика спрямо оригинала (има изключения), с цел изкарване малко парички на гърба на някоя по-стара и позабравена игра.
За мен лично, не е най-добрата игра, но си има своите фенове и това е супер. Обаче, това не променя факта, че самата практика е глупава.
sClass avatar
sClass
07 април 2020
Сложи piss филтър: нарече го ремастър.
Charcharo avatar
Charcharo
08 април 2020
По принцип съм изцяло за римейкс и ремастъри, но Saints Row 3 точно... не мисля, че се нуждаеше.
Saints Row 1 и 2 по става.
sauron93 avatar
sauron93
08 април 2020
Не успявам да видя смисъл,тя няма чак толкова остаряла и лоша графика. Айде да хванеш една пикселизирана стара игра и да я посъбудиш да ама това сега е кешграб или опит защото вероятно няма да продаде.
pseto avatar
pseto
12 април 2020
Да, това реално си е версия за Xbox One и PS4, която има надута PC графика с тук-таме някоя нова екстра. А за PC защо се пуска пак... явно за повече кинтаж.

Между другото аз като гледах това видео, освен различните филтри, голяма разлика не видях. Може би някои ефектчета са по-лъскави, но горе-долу е това.

Rostik79 avatar
Rostik79
08 април 2020
А който има оригиналната, ремастъра безплатно ли го получава?
darkblue avatar
darkblue
08 април 2020
съмнява ме
pseto avatar
pseto
12 април 2020
Да, и аз съм съгласен, че по-старичките игри си заслужават римейкове. Тук-таме като се върна до 2002-2003 се изненадвам колко добре се държат игрите, особено когато се издуят на макс. От онези времена големият проблем е дървената (или липсваща) физика и тя най-вече се набива на очи. В по-статичните сцени, особено ако не гледаме герои от близък план, старичките игри са си окей. А вече от 2010 нататък... разликите стават доста по-малки.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл