hategame logo
Saints Row: The Third с ремастър?
пуснато на 06 април 2020 от pseto
saints row the third
Saints Row: The Third изглежда ще се сдобие с ремастър. Засега нищо не е официално, но играта е била одобрена за разпространение в САЩ и Канада от ESRB, която оценява за каква аудитория е подходящо дадено гейм заглавие.

Както обикновено липсват достатъчно подробности. Научаваме единствено платформите – PC, PS4 и Xbox One. За сравнение оригиналният Saints Row: The Third дебютира за PS3 и Xbox360 (заедно с PC, разбира се).

Вероятно предстои да видим до каква степен ще стигнат визуалните подобрения на заглавието. И дали то ще си струва повторната покупка.

Самата игра се намира в рубриката ънхейтабъл на сайта. Това може би беше последната Saints Row игра с що-годе свежо усещане –стендалоун играта Gat out of Hell и Saints Row IV се усещаха доста по-насилени откъм хумор и геймплей.

Коментари
Mitko6000 avatar
Mitko6000
06 април 2020
Според мен, още с тази игра прекалиха с абсурда и простотиите. 4ката просто си беше едно голямо DLC в което надградиха простотията. Помня, че точно тази игра чаках с нетърпение, понеже 2ката си беше добра, макар и PC порта да беше отврат. И отначало беше забавна, но бързо ми омръзна.
pseto avatar
pseto
07 април 2020
Може би въпросът при тези игри е кога си ги почнал. Аз не бях цъкал двойката, играх само тройката и като нещо така новичко ми беше супер. След това четворката ми беше прекалено същата. От двойката към тройката сигурно пак е същото.

Иначе против абсурда и простотиите нямам нищо против, именно това ме кефи. Само дето със Saints Row IV малко преиграха и всичко започна да изглежда насилено.

Mitko6000 avatar
Mitko6000
07 април 2020
Явно и при мен е било така от 2 към 3. А причината 4 да се усеща като същата е, защото първоначално щеше да е DLC експанжън към 3, но впоследствие се разрастнал проекта и решили да го издадат като самостоятелна игра.
Според мен в 2ката имаше по-голям баланс. Имаше си го абсурда и хумора, но беше някак с мярка. В 3ката, в началото бях зарибен, но после играта ми стана скучна и абсурда, и хумора бяха прекалено много за моя вкус.
igra4 avatar
igra4
07 април 2020
Аз съм цъкал четворката, и ако тази е на добра цена ще я взема 🙂
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл