hategame logo
Следващият Assassin’s Creed в Гърция?
пуснато на 22 март 2018 от pseto
assassin's creed origins 1
Следващата Assassin’s Creed игра може да се развива в Гърция, твърди Лиъм Робъртсън – човекът зад проекта Unseen64, който разкрива на широката общественост игри, които са били спрени, преди да се появяват в продажба. Както бихте се досетили подобни хора имат множество източници от различни водещи компании...

...включително и Ubisoft. Анонимни разработчици на френския разпространител споделят за Робъртсън, че новото издание във фрачайза ще се появи през 2019-а. Или с други думи ежегодният модел е останал в миналото.

Слуховете твърдят също, че новият Assassin’s Creed се готви от 2017 година насам. За съжаление обаче повече детайли не са ни известни.

Ако съдим по това колко силен герой беше Баек от Assassin‘s Creed Origins, то няма да е изненадващо, ако той се сдобие с още една игра. В духа на Ецио Аудиторе. А и мина адски дълго време, откакто видяхме завръщащ се персонаж в серията.

От друга страна е редно изрично да посоча - отново - че става дума за слухове, при която ситуация нищо не е сигурно. Но пък кой ли знае - може би този път спекулациите ще се окажат право в целта?

Коментари
rosniak avatar
rosniak
22 март 2018
До момента от това което съм играл, Unity май е най-бъгава и негодно направена.... Въпреки че имам 5 минути в Синдикат, не вярвам да е чак толкова счупена. Надявам се началото или средата на другия месец да хвана и Origins та да видя за какво иде реч
nightwarrior avatar
nightwarrior
22 март 2018
Origins си е доста добра. За мен най-добрата от Черния флаг насам. Проблемът на Unity е че много, ама много прибързаха. С по-дългия цикъл, нещата изглеждат по-добре, имам надежди и за FC5, но ще видим след няколко дена.
pseto avatar
pseto
23 март 2018
Да, определено приятна изненада, ама Unity явно беше като онова, което накара Ubisoft да се замисли добре какво прави. Въпреки че и аз чакам с нетърпение Far Cry 5 - той ще покаже дали Assassin's Creed Origins е бил някаква случайност и Ubisoft ще се върне към стари привички или напротив.
Veluvian avatar
Veluvian
23 март 2018
Може и жената на Байек да оглави гръцката кампания, което сякаш ми се струва по - вероятно, тя се имаше повече с гърците от край време в историята.
Каквото и да правят Убисофт, все повече се отдалечават от Персия, уви, идеологически противник ли е Иран в съвремието ни, не ги знам причините. Всячески избягват автентичния исмаилитски/зороастрийски произход. Епохата на Хасан Ибн Сабах предлага такива епични зрелища между селджуки и иранци, че от това би се получил главозамайващ сюжет.
pseto avatar
pseto
23 март 2018
Не мисля, че това е причината. По-скоро се гони широката публика. Едно е пирамиди, друго е разни перси. За феновете на историята е друго - ама това все пак е игра, която гони приходи. Очаквам известно време да се прескачат през Гърция, може след това да дойде време и за Рим. Особено и със силен герой като Байек.

Иначе да, и женската ставаше, ама... цялото шоу беше за Байек. И не съм толкова сигурен дали тя ще може да изнесе цяла игра сама. Като за поддържаща роля е супер, евентуално някой експанжън, ама цялостно издание... хмм, не знам. А и не би било логично да не се поиздои Байек в стил Ецио.

nikoim avatar
nikoim
08 април 2018
Ориджинс пък кфо и харесвате ... Ужасни анимации на героя все есно се лъга на лед нон стоп... Тия шит йек анд слеш ефекти на оръжията направо да те побъркат... Толков тъпа и случна мейн стрийм интерпретация на египет не бях виждал в.игра... Историята... Клишееее ... Враговете и всичко що е interactable блещука в бело... Смех е таз игра .. Нека балбек малбек стане спортист на ледено ходене.. Баспародията беше тоз ориджинс... А lore-@ ... Тия нуубченца девченца да бяха поне изиграли първите две ... Ниш общо ...
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл