hategame logo
Street Fighter V ще се поддържа поне до 2020 година
пуснато на 27 ноември 2016 от pseto
street fighter v 2
Плановете на Capcom са файтърът им Street Fighter V да се поддържа поне до 2020 година, а може би и след това. Това твърди дългогодишният продуцент на серията Йошинори Оно в свое интервю за Famitsu.

„Street Fighter V не е едногодишен или двугодишен проект. Гледаме много по-напред. Имаме планове до 2020 година или нещо подобно“, казва Оно.

Той продължава с думите, че основните планове на Capcom в момента са да превърнат Street Fighter V в насочен към електронните спортове продукт. Оно споменава, че турнирите на играта имат по-висока популярност от тези на предходното издание в серията. В резултат Capcom ще продължи да развива файтърът в тази насока с надеждата да се увеличат броя на хората, които гледат про геймърите, цъкащи Street Fighter V… и съответно онези, купуващи заглавието.

Редно е да се отбележи, че последната част на серията може спокойно да се счете за провал към момента. Наскоро дори се появиха официални информации, че в последните месеци Street Fighter V е продал по-малко от 100 000 бройки, което определено е скромно постижение за франчайз от подобен мащаб. Дали обаче бъдещето не крие добри новини за Capcom?

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
27 ноември 2016
Изтрит коментар
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл