hategame logo
Transistor безплатен в Epic Games Store
пуснато на 21 април 2019 от pseto
transistor 14
Въпреки всички скандали относно ексклузивностите покрай Epic Games Store, то поне има едно хубаво нещо - редовно в него се осигуряват безплатни игри. Последната от които се казва Transistor.

Страхотното инди заглавие ще можете да свалите от магазина на Epic до 2 май. В сайта то е в рубриката ънхейтабъл, като се отличава със страхотния си саундтрак и своята атмосфера и история. Макар че и бойната система е адекватна.

Що се отнася до разработчиците на Transistor - Supergiant, те последно пуснаха Pyre, който не успя да се превърне в хит и беше по-скоро посредствено заглавие. В момента студиото има и друго заглавие - Hades, което е в Steam Early Access.

Сега обаче остава въпросът - какви още безплатни игри готви Epic Games Store и дали те ще са достатъчни, за да бъде спечелена любовта на геймърите?

Коментари
God avatar
God
22 април 2019
Следващата ще бъде World of Goo. Хубавото е, че не пускат някакви еднодневки, а доказали се добри индита с оценки над 80%.
pseto avatar
pseto
23 април 2019
Така е, имат талант, но пък Pyre някак е толкова малък и някак недовършен, че се чудя дали не са в някаква финансова криза Supergiant, че при малките компании и след няколко успешни игри е напълно възможно да дойдат финансови проблеми. Дано да не е така, естествено.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл