hategame logo
Transistor с над 1 милион продажби
пуснато на 29 декември 2015 от pseto
transistor 1
Transistor – една от най-приятните игри на 2014 година – е преминала границата от 1 милион продажби. Новината беше обявена от разработчиците на заглавието Supergiant в разгара на зимната разпродажба в Steam.

Научаваме и как върви друго отроче на студиото – Bastion. Данните за него всъщност не са обновени – припомня ни се, че те са над 3 милиона. По-рано тази година беше обявена същата информация.

Ако сте пропуснали двете заглавия на Supergiant, то можете да се сдобиете с тях в момента на по-ниски от обичайните им цени. С Transistor можете да се сдобиете срещу по-малко от 4 евро, а с Bastion – за под 3 евро.

Иначе самата игра се намира в рубриката ънхейтабъл на сайта. Докато бойната система беше просто адекватна, то Transistor определено блестеше с атмосферата си и най-вече невероятния саундтрак. Едно от парчетата в него можете да чуете долу.

Коментари
Veluvian avatar
Veluvian
29 декември 2015
Заслужава, готин киберпънк е игричката.
pseto avatar
pseto
29 декември 2015
Знам, че е малко тегаво в деня, в който почина Леми да посветя само половин-един час за музика на Motorhead, ама тази песен от саундтрака, която вградих я превъртях минимум 20 пъти днес и продължавам. И като цъках играта я слушах, ама тук съм направо завладян.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл