hategame logo
Wasteland 2 и още безплатни в Origin Access
пуснато на 23 март 2018 от pseto
origin access new games
Игрите за Origin Access – премиум услугата на EA за PC – се увеличиха с четири броя. Става дума за няколко игри, които не са разработвани под шапката на EA, две от които – доста популярни.

Едната от тях е Wasteland 2 – RPG-то от старата школа, което се появи преди няколко години след успешна Kickstarter кампания и получи отлични отзиви. Другата пък е красивият куест The Witness.

Има и още две заглавия, които оформят карето. Те са Lost Castle и Out of the Park Baseball 19.

Що се отнася до Origin Access, услугата струва десетина лева месечно. Тя осигурява не само достъп до куп заглавия, но и също така намалени цени на игри за EA. Налични са и някои промоции – например опцията да пробваме доста от новите игри на Electronic Arts в период от 10 часа безплатно.

Коментари
nightwarrior avatar
nightwarrior
23 март 2018
Набъбна с повечко, ама другите не ги рекламираха. Батман Аркъм - всички без последната, плюс няколко Лего Батмана и Bulletstorm -Lite(каквото и да значи Lite).

Реално си струва, за 4 евро на месец или още по-малко, ако отидеш на годишен абонамент.

pseto avatar
pseto
27 март 2018
Да, определено започва да става смислена услугата, особено като се разшири толкова. И продължава да се разширява. Има все повече заглавия, пропуснати от мен, които ми се ще да изцъкам там.
o153 avatar
o153
24 март 2018
50 лева за година е абонамента. Lite версията е без мултиплеър доколкото прочетох. Не им е лоша офертата аз само заради Мас ефекта си я платих за година.
nightwarrior avatar
nightwarrior
25 март 2018
Щом само тва е разликата на Lite, супер.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл