Аз нямах компютър все още, затова не можах да се възползвам.
Чак след 2-3 години, към 2006-2007, ама тогава й мина популярността.
Иначе, Хемимонт още ги има и още правят игри, но не са особено популярни. Освен Цар, май само The First Templar съм играл, като друго тяхно заглавие. City Building, Стратегии, и тактически ролеви игри, не са ми особено интересни.
Има я в играта тази костница, даже мисия, свързана с нея. Гледах снимки - 1:1 са я направили.
Като се заговорихме за автентично пресъздадени неща в игрите,имам приятелче поляк,с когото играех онлайн преди време,та той е голям фен на Вещера като мен и почти колкото Летиан
.Човека ми прати снимки от сгради и природата в Полша.Пичовете от CD Red са пресъздали всичко едно към едно.Разбира се в играта няма реални места като в KCD.
Появи се малко разнообразие в това - имаш вече мина, която се задейства при близост на враг и опция да носиш по повече от една "горелка" и това вкарва малко тактика при битките, но пак тази лимитация е повече дразнеща, отколкото да е в ползва на сървайвъл-хорър-геймплей. Търча като ненормален напред-назад по няколко пъти до фабрикатор да си вземам горивна клетка, да изгоря някое лежащо на земята чудовище, че да не ме погне изотзад (или да го използват другите чудовища за сливане) и после пак обратно за нова клетка.
Иначе играта не е толкова предизвикателна, колкото бях чел. Общо взето на нивото на Dead Space на горната трудност, която също не беше супер-тегава. Може би защото спамя изпозлването на горелката като се връщам постоянно до фабрикатор ![]()
Бивало да имаш повече инвентар - нямам предвид за място за носене. Дори и да имаш място, пак нямаш право да носиш повече от една горивна клетка и една мина и евентуално по две, ако ъпгрейдваш костюма.
За неигралите - дори да убиеш чудовище, тялото му остава и може да се ползва от други чудовища да го асимилират и стават още по-силни (като в The Thing малко). Можеш перманентно да го премахнеш ако го изгориш. Тази механика с изгарянето я имаше и в The Evil Within, впрочем.
Леброне, Леброне, да ти е*а майката, Леброне, така и не се научи, че Джудката е на другия бряг