Абсолютна, завършена и колосална леш
Тему е дори меко казано
Но нека се радват децата
Любо, не ми напомняй за Lies of P, десетте минути, които я играх, са оставили необратими следи в психиката ми, по-слаба и дървена игра никога не съм играл..
А Пинокио е супер фен-фейвърит играта в големите соулс групи, според моите наблюдения е най-любимата не-фромска игра на повечето фенове на Фром.
Кажете някоя нова и интересна игра (не соулс-лайк!), чудя се какво да започна
Другият вариант е да седна да преиграя някой шедьовър като Киберпънка или Експедицията..
Пробвах демото на Songs of Conquest, то си е директен копи-пейст на Heroes 3, може от него да започна, хареса ми доста... Другият вариант е да се мятам на Cairn, отзивите са страхотни, ама клаймбинг-а не е много моето нещо..
Любо е малко като баща ми, макар да не е много по-стар от мен. Ама си знае това, дето е било едно време и толкоз.
Каза ФИФА слабака
UFC 5 е супер, аз също доста време я играх, само ме е яд, че там няма Ultimate Team...Не знам защо го махнаха в серията, сигурно да не се говори, че е като Фифата Pay to Win...
Да ти кажа, доста ми хареса Great Wall-a, казвал съм и преди- само първия Remnant и LoTF не са ме отказвали за по-малко от час от всички пробвани соулс игри. Имат си някаква магия, която е интересна в моите очи...
Songs of Conquest го играх, нещо не ме грабна, хем съм голям Heroes фен. Освен това след няколко месеца излиза истински Heroes, ще го чакам него. Cairn ми го хвалят и на мен, но ми изглежда много скучно.