Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
02 февруари 2026
Никоя от двете не е от Тему Особено НИО.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
02 февруари 2026
Всичко, което не е от From, е Temu. Но както и в Temu, има и читави неща, има и боклуци Тия дни пробвах Lies of P. Абсолютен Temu-Bloodborne
The_Doctor46
Цитиране
02 февруари 2026
lyubohar написа
Всичко, което не е от From, е Temu. Но както и в Temu, има и читави неща, има и боклуци Тия дни пробвах Lies of P. Абсолютен Temu-Bloodborne
Не е така.НИО е нива над Lies of P.Реално е съвсем малко под ФРОМ,но много близко.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
03 февруари 2026
lyubohar написа
Абе в колко теми пишете за тия souls игри от Тему - където отворя и все за това, хем 5 соулс теми си направихте

Абсолютна, завършена и колосална леш Тему е дори меко казано Но нека се радват децата
Любо, не ми напомняй за Lies of P, десетте минути, които я играх, са оставили необратими следи в психиката ми, по-слаба и дървена игра никога не съм играл..

Ludnichar
Цитиране
03 февруари 2026
Nioh няма как да е от Тему, нито е имитация.
Ако Ds/Eden Ring са Ферарита, Nioh е Ламборджини примерно.Виж, за Lords of The Fallen можем да кажем, че е Great Wall.

А Пинокио е супер фен-фейвърит играта в големите соулс групи, според моите наблюдения е най-любимата не-фромска игра на повечето фенове на Фром.

Souls Games Maniac
Ludnichar
Цитиране
03 февруари 2026
LethianDream написа
Абсолютна, завършена и колосална леш Тему е дори меко казано Но нека се радват децата
Любо, не ми напомняй за Lies of P, десетте минути, които я играх, са оставили необратими следи в психиката ми, по-слаба и дървена игра никога не съм играл..

А тука се изказа и шофьора без книжка, където не може да ги кара Фераритата и Ламборджинитата, ама на всяко гърне похлупак.
Souls Games Maniac
The_Doctor46
Цитиране
03 февруари 2026
Любо си е ФРОМ сноб,сам си го е казвал,което няма лошо,но Летиан не играе подобен тип игри,нито ги разбира,но дава оценки.Анатема.
LethianDream
Цитиране
03 февруари 2026
Опитвам да ги играя, но не мога, факт. И не защото не мога да играя по принцип, просто тези лайна не мога да ги трая, а още повече ме дразни, че този тип игри стават все по-голяма мания...Което ще води в един момент до 70-80 процента подобен тип игри в бъдеще..Отвращението ми е огромно

Кажете някоя нова и интересна игра (не соулс-лайк!), чудя се какво да започна Другият вариант е да седна да преиграя някой шедьовър като Киберпънка или Експедицията..

Пробвах демото на Songs of Conquest, то си е директен копи-пейст на Heroes 3, може от него да започна, хареса ми доста... Другият вариант е да се мятам на Cairn, отзивите са страхотни, ама клаймбинг-а не е много моето нещо..

Ludnichar
Цитиране
03 февруари 2026
Е да, за тоя дето не може да шофира, и Фераритата и Ламборджинитата са лайна.

Любо е малко като баща ми, макар да не е много по-стар от мен. Ама си знае това, дето е било едно време и толкоз.

Souls Games Maniac
Ludnichar
Цитиране
03 февруари 2026
Иначе за нешофиращия - не знам как ще ти прозвучи, ама миналата година имаше ЕА пас за 2 лева и пробвах няколко игри. И шокиращо адски много ми хареса UFC 4. Поиграх доста на нея и пак бих поиграл в даден момент.
Та това бих ти препоръчал като крайно различно от соулс което съм играл в по-скорошно време.
Souls Games Maniac
LethianDream
Цитиране
03 февруари 2026
Ludnichar написа
Любо е малко като баща ми, макар да не е много по-стар от мен. Ама си знае това, дето е било едно време и толкоз.

Каза ФИФА слабака

LethianDream
Цитиране
03 февруари 2026
Ludnichar написа
Иначе за нешофиращия - не знам как ще ти прозвучи, ама миналата година имаше ЕА пас за 2 лева и пробвах няколко игри. И шокиращо адски много ми хареса UFC 4. Поиграх доста на нея и пак бих поиграл в даден момент.
Та това бих ти препоръчал като крайно различно от соулс което съм играл в по-скорошно време.

UFC 5 е супер, аз също доста време я играх, само ме е яд, че там няма Ultimate Team...Не знам защо го махнаха в серията, сигурно да не се говори, че е като Фифата Pay to Win...

LethianDream
Цитиране
03 февруари 2026
Ludnichar написа
Ако Ds/Eden Ring са Ферарита, Nioh е Ламборджини примерно.Виж, за Lords of The Fallen можем да кажем, че е Great Wall.

Да ти кажа, доста ми хареса Great Wall-a, казвал съм и преди- само първия Remnant и LoTF не са ме отказвали за по-малко от час от всички пробвани соулс игри. Имат си някаква магия, която е интересна в моите очи...

lyubohar
Цитиране
03 февруари 2026
Всички тези игри са тръгнали от копия на From игрите, Ламборгини my ass. По-скоро китайско Ферари, дето изглежда като истинско Ферари и върви като истинско, но не е Ферари Иначе реално повече ви дразня, причината да скипвам копията е, че едвам смогвам и на Фром игрите. Аз все пак играя и още сума ти жанрове, не като вас само на soulslikes.

Songs of Conquest го играх, нещо не ме грабна, хем съм голям Heroes фен. Освен това след няколко месеца излиза истински Heroes, ще го чакам него. Cairn ми го хвалят и на мен, но ми изглежда много скучно.

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.