Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
490
...
504
>
lyubohar
Цитиране
04 февруари 2026
Ха, нов Disciples, как съм го проспал това? Не, че имам големи очаквания, след 2 всичко е леш. Всъщност много малко игри в тоя жанр въобще могат да се сравняват с Disciples 2.

Имаше навремето една друга стретагическа поредица - Majesty. Мен много ме кефеше. Та, на нея ще ѝ излиза "spiritual successor" - Crown of greed. Ако някой се интересува.

Rostik79
Цитиране
04 февруари 2026
LethianDream написа
Нормалните хора си мечтаят за спа, почивки в далечни страни...много се радвам, че не съм нормален, това звучи като ебаси скуката

Аз две години подред ходя на сингъл почивчица и си нося плейстейшъна. Специално избирам хотелчета с по е 32 инчов телевизор, че поне телевизор да не мъкна. Малко разходки, хапване в местните кръчмета, вечер се наливам с бири и геймя в хотелската стая. Най-яките ми почивки евър!

dzhiny
Цитиране
04 февруари 2026
Цъкам PoE2 и по мое мнение е в пъти по-добра, комплексна и имаща дълбочина от Diablo IV, което така и не ме задържа. Вече съм на Акт 2 и е супер интересно. И аз играх доста Disciples 2 навремето и ме кефеше, ще видим новата, отдавна ми е в whishlist-a
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
igra4
Цитиране
06 февруари 2026
LethianDream написа
След седмица излизам в отпуска и още отсега потривам ръце как ще си прекарам цялата отпуска в безметежно цъкане.. Ще тествам и Songs of Conquest, и Cairn. Отделно излизат много нови заглавия като Маратон, нови Disciples... изобщо радост голяма ще е. Нормалните хора си мечтаят за спа, почивки в далечни страни...много се радвам, че не съм нормален, това звучи като ебаси скуката

Alan wake 2 я докарах донякъде, направо ми е дарк солска.
Прав си заляза пазари с тия шитове, история геймплей япония направо ще я намразя, а не е да не съм изиграл всички якудзи до една и персона 3 нз как😅🤷🏻‍♂️. Няма вече игри тип urban reign, няма креативност, даже нещо подобно на sleeping dogs. Подхвърлят им едни и същи лайна за клюпане, че и ги клонират. На година вече ако има 1-2 игри дето да стават туй е то.

The_Doctor46
Цитиране
06 февруари 2026
Мхм,GTA не е едно и също откакто е създадена.Яко креативност.Alan Wake 2 соулска?Не мога,баце...
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
06 февруари 2026
Напълно е прав Играча, и аз усещам някакво тотално залитане по някакви трендове и мании, като соулсовете. Което води до масово копиране- не само като тип игри, а и като геймплей в други видове игри с цел да се постигне нещо, което да е "куул".. Последен пример са ми двете соулс-лайк скуки Star Wars, също това отчетливо е видимо в последните две God of War.. И това масово се продава и харесва, докато страхотни заглавия като SW Outlaws и The Outer Worlds 2 ядат дървото... Убеден съм, че няма да има продължения там.
Явно ще трябва да се търси много в лешта, за да излязат добри заглавия, не съм загубил съвсем надежда.. От друга страна, заговорихме се с приятели и те ме ебават, че съм изпуснал огромни класики като Half Life, FEAR, Quake и т.н. Може би не е лоша идеята на всички нови римейкове- примерно тази година излиза двойния римейк на Макс Пейн 1 и 2, които за мен са сред най-великите игри за всички времена и директно ще си ги взема на ден 1.
Като цяло креативност няма, вече всичко се прави за пари, а като гледам какви олигофрени са джен зи-тата в офиса ми, положението ще става само все по-зле.
bonchef
Цитиране
06 февруари 2026
Тъй като все търсите някаква оригиналност на игрите ще спомена нещо което не съм срещал да споменавата ако се не лъжа играта беше Portal. За който го е пропуснал. Не че отвява шапки, но е различно. Или поне за мен е било. Малко стара е играта не знам ще тръгне ли на нова ОС . Аз например съжалявам, че не излезе продължение на The longest journey 2.
morgoth_srs
Цитиране
06 февруари 2026
@bonchef, как да не е излязло - Dreamfall Chapters е продължение на Dreamfall: The longest Journey (Longest Journey 2). Три са игрите:
The Longest Journey
Dreamfall: The Longest Journey
Dreamfall Chapters
LethianDream
Цитиране
06 февруари 2026
Ох, имаше една игра, в която трепеш хора и то без логика и смисъл, просто за кеф, мисля, че я бяха забранили в Стийм, на някакво полско студио Ако някой се сети името, да я напише Адски ми се доигра!
morgoth_srs
Цитиране
06 февруари 2026
Hatred беше - има даже ревю в сайта https://hategame.com/hate-review/hatred-krajno-skuchna-i-dori-ne-tolkova-brut
bonchef
Цитиране
08 февруари 2026
Много благодаря, не знаех. Първата част не съм я играл и ако се не лъжа това е 2Д игра което не обичам. Сега ще потърся третата част.
dzhiny
Цитиране
08 февруари 2026
lyubohar написа
Cairn ми го хвалят и на мен, но ми изглежда много скучно.
Любо, ако си пробвал да ходиш на катерене или някакъв болдър, играта може да ти е интересна, иначе може би ще скучаеш. Или пък може да те вдъхнови да се пуснеш на някоя стена/зала да пробваш Аз поцъках малко и си е доста cozy nice катераческа игрица с малко сървайвъл елементи
dzhiny
Цитиране
08 февруари 2026
dublicated
The_Doctor46
Цитиране
08 февруари 2026
Т'ва Cairn го гледах 10 минути на стрийм и умрях от скука,ама вкусове всякакви.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
08 февруари 2026
За теб не съм си и помислял, че би ти допаднало. Такъв тип игри според мен си имат таргет и той е точно хора, които катерят или се кефят да катерят.
<
1
...
490
...
504
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.